שלום לכולם!!

ג'סטין

לפי מה שהבנתי (ואינני סומך יותר מדי על דעתי, משום שאני חדש בעסק) מטרת הפורום הוא דיונים, בהם כל אחד תורם מידיעותיו, וכך כל אחד זוכה למעשה לתקונים ותוספות במקומות בהם הם יכולים להועיל, ולהתיחסות ספציפית לדבריו. כמבן שאני מעריך ביותר מאמרים מקיפים, ועלי להודות שלא הרבתי בכתיבתם, אך למאמרים כאלה יש במות אחרות (בפורום ומחוץ לו), ואלו הדיונים קסמם בדנמיות, החפש להציע דעה ולקבל תגובות, ועוד. כמו כן ידיעותי על הנושא הן חלקיות ואני מודה בכך, ולפי הבנתי גם ידיעותיהם של משתתפים אחרים, והדיון הוא כלי בידינו להשלים את ידיעותינו. אם ברצונך לכתֹב מאמר מקיף - אשמח עד מאד ואני מבטיח לקראו. בברכות, אני יונתן

Justin Angel

New member
אני לא אכתוב את המאמר.

אני זה שמדבר עם הורים של ילדים, איך בדיוק אתה חושב שאני אוכל להסביר את הקטע של עירום בטקסים? אני חושב שזה נושא אחד שעדיף לדון בו במסגרת יותר פרטית שאינה כה פתוחה לעיינים חטטניות, אלא אם כן מישהו באמת יפתח בצורה מקיפה שמסבירה בצורה המטיבה עם הנושא. בכל מצב אחר זה דיון פרטי בין הכמה אנשים שמבינים אותו, אבל זה עוד מילא, אבל "הרושם" שכזה דבר יוצר שיש לך את האנשים הרציניים שאומרים לקטינים המסכנים להתפשט איתם בעירום (וככה הדבר יתפס) הוא פשוט לא רושם שאני רוצה שיווצר. אז אם רוצים לעשות את זה בצורה מסודרת ומקיפה, אחלה. אבל לדון בכזה נושא על רגל אחת ועוד בחברה מונותאיסטית כשלנו על עניין הנושא בחובו קונטציות כאלו שליליות ויוצר לנו רושם שאנחנו באמת כת, זה משוה שאני לא חושב שמומלץ. אז אני לא אומר לא לדון או לנדות את הנושא, כי ברור שהוא קשור והכל טוב ויפה, אבל תפעילו שיקול דעת במהי הצורה הכי טובה לדון בו.

SMOLANIT1

New member
...לשאוף

לנשוף... נרגענו?
אני רוצה להביע דעה בקשר לעירום. ג'סטין, אני חושבת שאתה נלחץ קצת יותר מדי בקשר לזה, אחרי הכל עירום זה דבר טבעי! לדעתי זה הדבר הכי יפה שיכול להיות, להסיר את המחסומים שעוטפים אותך ואת הסובבים אותך כל הזמן... פשוט להיות חופשי... אני אישית ממליצה לך לבקר בחוף נודיסטים- זו חוויה מדהימה. עכשיו, אני מבינה שאתה לא רוצה שהפאגנים ישמעו כמו חבורת סוטים שעושים אורגיות על בתי קברות או משהו בסגנון, אבל אני חושבת שקודם כל אתה צריך לשנות את הגישה שלך קצת. עירום זה לא תמיד מין. ברגע שאתה לומד לקבל את עצמך ואת הגוף שלך כמו שהוא, ומרשה לעצמך לחשוף אותו, זו התעלות רוחנית אדירה. מומלץ בחום :)

זה לא כ"כ משנה.

כלומר, את צודקת. וזה טוב ויפה *שאנחנו* נבין את זה. אבל את צריכה לזכור שאינטרנט זה מקום המוני, ולפורום עלול להיכנס מישהו שאינו בן-הקהילה (עדיין בכל אופן), ולחשוב שאנחנו סוטים, שפאגאנים הם מופקרים ושפאגאניזם משחית את הנוער. ומה עשינו בזה? בגלל זה כדאי להתייחס לנושא במשנה זהירות ובעדינות.

SMOLANIT1

New member
נכון../images/Emo165.gif

לא אמרתי שצריך להזמין בפורומים אנשים לטקסי ירח מלא בעירום... אבל עדיין אפשר לדעתי לנהל דיונים על עירום בטקסים-כן או לא וכיו"ב. ובלי קשר, לדעתי אדם שעל פי דיון אחד שקרא החליט שהפאגאנים הם מופקרים ומשחיתים את הנוער ממילא אינו בעל פוטנציאל רב במיוחד להפוך לפאגאן.

מי אגם

New member
עירום לא חייב להעלות קונוטציות

מיניות-סקס, במיוחד לא כאשר הכוונה בעירום היא בעצם חשיפה טוטאלית, פגיעות טוטאלית, ומעבר לזה - מיניות מתוך פוריות. אבל הדרך היחידה, לדעתי לפחות, לעשות עם עוד אנשים טקס בעירום, זה רק במידה שכולם מכירים טוב את כל המשתתפים, וכשיש "הצהרת כוונות" מאוד ברורה לגביי מה הולך לקרות בטקס, ומה ל-א הולך לקרות...

romharel

New member
המיני והעירום בהחלט קשורים

אבל לא בקונטקסט "הצרכני" שבו הרגילה אותנו החברה "לצרוך מין" אני חושב שאפילו אם מישהו לבד ביער יתהלך בו 10 דקות בעירום מוחלט, אזי יש סיכוי לטעום במשהו מה שחשיפה זו מסוגלת לפתוח.ומשם אפשר לחקור הלאה...

יער / יונתן רטוש

אָגרת רוחות תפרֹט על גבעולים. ואֹפל. ודשא מתרפד אל אפריון עלים. קדֵש בן-שעירים, הושיעה, אחיתֹפל! לבת הרמון תועה, מכה גלים. חזה עשבי דמום כָּבַשׁ פנים בִּקְטֹרֶת. גוהה דמעת חוה בעשב ריחני בירקרק גשום עולה מקדש עשתרת בירקרק גשום פוסע אדֹנִי

כלומר אני מצטרף לדבריך

גם בענין היחס הצרכני למין, אשר אני נגעל ממנו ושמתי לב אליו, אך לא טרחתי לצין זאת לעצמי ועל כך תודה. וגם בענין עשר הדקות ביער.. ואני מקוה שאתה לא מגביל אותי לעשר דקות כמבן..

romharel

New member
אחרי עשר דקות מבינים את הנקודה

אבל אין הגבלה אני אגביל מישהו? מי אני?

יש הרבה נקדות

יש עשר דקות בגשם קל יש עשר דקות בליל קיצי יש עשר דקות עם הנץ השחר יש עשר דקות ביער אביבי עם ניחוח כבד ויש עוד המון לאיזו נקֻדה אתה מתכוֵּן? יש לראות בהודעה זאת המלצה

Weirdi

New member
זה שערום ומין קשורים...

זה בראש שלכם. אצלי במבה מעלה לי קונוטציות של מין. זהו. מעכשיו אסור לדבר על במבה בפורום.

L e s t a t

New member
אלא אם כן היער הזה בבעלות אותו אדם

חשיפה כזו מסוגלת לפתוח רק תיק במשטרה...

carlos1

New member
תודה רבה!!!

אז...ראשית כל,תודה רבה,על התשובות!!!! יכול להיות ששאלתי לא הובנה,כראוי. אבל הרושם שהתקבל אצלי,בעיקר מצפייה בטלויזיה, יש לציין,היה על טקסים מסוימים בעירום! כך,שהנושא בהחלט ענין אותי!!! לא התכוונתי,בשום צורה שהיא,לזלזל, באף אמונה,או לפגוע,ברגשות אף אחד מהחברים כאן, אלה,רק לחדד נושא שעלה אצלי,יכול להיות שכתוצאה,מבורות או,צפיית יתר בטלוויזיה. כך שאים פגעתי במישהוא,אני מתצטער!!! כך או כך,תודה על כל התשובות,קרלוס.

למעלה