שלום לכולם

R A N c h

New member
שלום לכולם

שלום לכולם...אני רן, אני השוער של הנוער בצורן. ככה: ביום חמישי יש לנו משחק נגד כפ"ס, ובשבת נגד יהוד כאמור. למרות שכבר הבטחנו עליה לפלייאוף, אנחנו הולכים להילחם עד השניה האחרונה כדי לסיים את הליגה עם 100% הצלחה. (למרות שעד כמה שהבנתי זה אומר שנקבל את נתניה ולא את יהוד בחצי גמר, ואני דווקא מעדיף את יהוד).

טורין

New member
ברוך הבא רן!

נעים להכיר
אולי תוכל להסביר לפול קאריה איפה הוא משחק? איפה המשחק ביום חמישי? צורן? ובאיזה שעה? אני שמח שיש לכם גישה ספורטיבית לכל העניין,כולכבוד! ככה צריך. גם אנחנו שנה שעברה הבטחנו את המקום בפלייאוף מוקדם אבל עדיין נלחמנו נגד אבן יהודה במחזור האחרון(ניצחון שלהם היה מכניס אותם לחצי גמר במקום כפ"ס) וניצחנו, למרות שידענו שכפ"ס קבוצה יותר טובה וכדאי לנו לקבל את אבן יהודה ולא אותם. בכל מקרה בסופו של דבר אתם לא שולטים בזה, גם אם תפסידו יהיה משחק הכרעה ביננו ליהוד על המקום בפליאוף. נגד כ"פס אין לי ספק שתתנו הכל, במיוחד אם תזכרו מה הם עשו לכם בעונה שעברה
(מי אמר נקמה?) יהוד היא הקבוצה הכי פיזית בליגה לדעתי, יש להם 3 ליינים מעולים עם שחקנים שנראים כמו סוסים. לא יהיה לכם קל לדעתי, אבל בהצלחה!

טורין

New member
עןד דבר...

בגלל שאף אחד מהפורום לא צפוי להיות במשחקים האלה שלכם, יהיה מאד נחמד אם מישהו מכם ידווח פה על מה שהיה בהם, אני מדווח על המשחקים של נתניה בדר"כ...

Paul Kariya

New member
אני יסביר לך

אני משחק בארצית גם רן בלאומית אני יכול לתת דיוחים על משחקים של צורן בארצית

טורין

New member
אחי,שמעת על סימני פיסוק?

אפשר להבין 3 דברים שונים ממש שכתבת...תסביר את עצמך.

R A N c h

New member
הסבר

אני משחק בנוער: 14-17 - פשה קורא לזה ליגה לאומית פול קריה משחק בילדים- עד גיל 14- פשה קורא לזה ארצית

R A N c h

New member
המשחק בכ"ס, ב-8 וחצי

המשחק בין צורן לכפ"ס יהיה בכפר סבא, ביום חמישי בשמונה וחצי בערב

טורין

New member
ומתי המשחק שלכם נגד יהוד בשבת?

כי לבוגרים של נתניה יש משחק ב19:30 ברעננה , אתם לפנינו או אחרינו?

R A N c h

New member
כנראה ב-6

אני עוד לא יודע באיזה שעה המשחק בשבת.. בטח ב-6 או משהו

R A N c h

New member
בערך 14

בצורן יש 3 ליינים בערך, ושני שוערים, אבל הליין השלישי הוא של צעירים, כך שלמשחקי הנוער אנחנו מגיעים בד"כ רק עם שני ליינים ושחקן אחד או שניים מהרביעיה השלישית.

R A N c h

New member
לא מפריע לי

לא אכפת לי מהבלאי של הציוד...הציוד של פשה, לא שלי :) הדבר היחיד שלי זה המכנסי מגן.

למעלה