שלום לכולם!

שלום לכולם!

יש לי שאלה... לאחרונה שמעתי על עבודה באלסקה דרך חברים שמכירים חבר'ה שהלכו לעבוד שם... שמעתי שמדובר במשכורת של בסביבות 7000 דולר בחודש... אני מעוניין ללכת לעבוד שם כמה חודשים... רק שאין לי מושג איך אני יכול לקבל אינפורמציה לגבי העבודה הזאת... ובנוסף לאן אני צריך לפנות כדי להירשם וללכת לראיון... אני יודע שכמה יחשבו שזה מטורף לגמרי... אבל אני מעדיף לקרוע את התחת כמה חודשים ושיהיה לי הרבה כסף ללימודים וכל מה שצריך במקום שאני יצטרך לשלב עבודה בלימודים... אני רוצה שתהיה לי אפשרות ללמוד בראש שקט... וכן אני יודע שזאת עבודה מאוד מאוד קשה... ואני גם מקווה שאני מספיק בכושר כדי לעמוד בזה... אם מישהו שמע על זה ויכול לספר לי על העבודה, או אם מישהו היה שם שזה בכלל מצויין ובא לו לספר לי אז אני ישמח מאוד... יכול להיות שזה גם פורום לא כ"כ מתאים, אז אני ישמח אם תפנו אותי גם לפורום יותר מתאים... תודה מראש! כל תשובה תתקבל בברכה

מקפ../images/Emo78.gif

מה קורה חבר'ה אף אחד לא רוצה לעזור? באמת כל מי שיודע משהו בעניין שיעזור...

טל ר

New member
מדוע אינך מקבל תשובות

עבודה בארה"ב בד"כ מצריכה אישורים שונים (הווה אומר ויזת עבודה). הנתונים שנתת הם מאוד מצומצמים, ואינם מאפשרים לענות תשובה עניינית. התשובה שלי: לא, לא שמעתי על זה.

זהו...

שאין לי הרבה נתונים וזאת בדיוק הסיבה שפניתי אליכם בתקווה לדלות עוד קצת אינפורמציה... בעקרון זה דבר דיי מוכר... בד"כ הולכים לעבוד בזה חבר'ה אחרי צבא... צריכים כושר ממש טוב כי זאת עבודה פיסית קשה מאוד... טוב בכל מקרה מי שכן יודע על זה משהו... או שמע על מישהו שרצה לעבוד שם... אני ישמח לקבל על זה תשובה... תודה ולילה טוב לכולם!

Jacob Imm

New member
Alaska employment

You can find more info on this website http://www.akgen.com/ I know that they don't hire many people without work permits, unless they need somebody skilled or exceptional. They are currently hiring. Jacob​

naomi23

New member
לא אלסקה...אבל

אני מכירה הרבה חבר'ה כמוך יש לי מה חברים שעובדים כמה חודשים בשנה וככה מממנים את עצמם אני יודעת שהם עושים את זה במכירת גלידות וקניונים על אלסקה אני יודעת שזה ממש קשה עכשיו כי החבר'ה האמריקאים עלו על זה ותפסו את הרעיון גם כן ולכן בעלי האוניות כרגע יעדיפו להעסיק סטודנט אמריקאי מאשר עובד לא חוקי... מאד קשה לאתר את העוסקים בעבודה הזאת...

ל- jacob

אז אתה אומר שהם מקבלים רק מי שיש לו אישור עבודה בד"כ? ואיזה אישור עבודה, גרין כארד? יש שם הרבה ישראלים שעובדים בזה...? ראיתי באתר שהפנת אותי אליו שהם רושמים שאתה חייב להיתחייב לעונה, כמה זמן זה עונה? יש לך מושג אם הטיסה הלוך חזור לאלסקה, כי כידוע זאת טיסה ממש יקרה היא על חשבונם או שאני צריך לממן את הטיסה? תודה מראש! ותודה גם על האתר שהפנת אותי אליו...

Jacob Imm

New member
Alaska

I am not sure about the process, but there are many companies that are dealing with employment in that area. You have to be careful because some of them take advantage of the people that work for them. I don't think that most Israelis that work there have work permits.​

eyalmor16

New member
מאיזה גיל אפשר לעבוד שם?..

אני מחפש לדבר עם מישהו שחזר משם..אם למישהו יש מכר כזה או שהוא אפילו בעצמו אשמח אם יצור איתי קשר באי מייל [email protected]

למעלה