שלום לכולם...

Another Girl

New member
שלום לכולם...

כן,סוף סוף הגענו לרגע המיוחל...פורום הביטלס האהובים עלינו יותר מכל... אני בתיה ואני אנהל את הפורום. כאן תוכלו לכתוב בכל נושא הקשור לחביבינו,לשאול שאלות,להביע דעות..בקיצור-הכל!(לפרטים נוספים צפו בהודעת המנהלת) אשתדל לענות על כל שאלה ולהתייחס לכל פנייה.אתם מצדכם מתבקשים לשמור על כללי התקנון והתנהגות נאותה,כמובן. אשמח לראות כאן פעילות ענפה,אני יודעת שחיכינו לזה הרבה זמן... בהצלחה לנו
בתיה

יוֹאב

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בתיה המקסימה , מגיעות לך ברכות גדולות על היוזמה לפתוח פורום ללהקה הגדולה ביותר בכל הזמנים (זה מה שאומרים...)
אני בטוח שהפורום יתמלא במעריצים גאים של הביטלס, לאחר שהשמועה על קיומו תצמיח כנפיים...
יואב

SickAgain

New member
../images/Emo6.gifמצטרף לברכות!!

בתור מעריץ ביטלס מאז ומעולם (טוב מאז כיתה ד) אני שמח שנפתח הפורום ומקווה לההצלחתו, דבר שאני יכול לתרום לו אני מקווה כמיטב יכולתי :)) אז "ילדה אחרת" מזל טוב! Let The beat be with you! For I have got another girl..... :)

Chocoholic

New member
מזל טוב ../images/Emo151.gif

ובהצלחה לפורום הלהקה האהובה עלי ביותר !

מזל טוב מזל טוב ../images/Emo49.gif

כל הכבוד לג'ון פול ג'ורג' ורינגו אחרי שנים של מאמץ סוף סוך הם הגיעו למעמדם של כוכבים אמתיים כמו אביב גפן ואבריל לאווין וגם להם יש פורום
כל הכבוד בתיה
!

RogerW

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif../images/Emo50.gif

מזל טוב... והרבה בהצלחה

z r i z i

New member
לאלה שכתבו גם בהייד-פארק

וכותבים פה תחת כינוי שונה, בבקשה תכתבו מי אתם.

ברבורה

New member
אנוכי../images/Emo42.gif

ציפה15 אבל אממ שכחתי את הסיסמא אז אני רק מעיינת..........

Miss CB

New member
סוף סוף ../images/Emo105.gif ../images/Emo13.gif

מזל"ט לך בתיה על ניהול פורום הביטלז (הם לא חיפושיות, גאד דמיט) באמת חיכיתי לזה
! אני טלי בת 14 וחצי ואוהבת את ג'ורג'
!

מיצי007

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אמרתי לך בתיה,צפי פגיעה ממני בפורום הזה
אני חולה על הביטלס וכל מה שקשור בהם. אחלה פורום עד כה.

למעלה