שלום לכולם

אניme

New member
שלום לכולם

עשיתי את הדבר הלא נסלח ביותר-בגדתי בה. היא לא מוכנה לשמוע עליי יותר,רק שעברתי תאונה ,היא באה די מודאגת והלכה חזרה לחייה. עוד אני אוהב אותה,אחרי שנתיים,אחרי כל מה שעברנו. היא האהבה האמיתית,היא כולה טוהר ותום. אין סיכוי שהיא תסלח לי?

זה אתה יודע, לא אנחנו

אני אישית לא הייתי נשארת עם מי שבגד בי, לא בגלל הקטע הרכושני, אלא כי בעיני זה סממן לתחילת הסוף. מצד שני, מעולם לא הייתי צריכה להתעמת עם סוגיה כזאת, ויש אנשים שכן סולחים. איך היא גילתה?

אניme

New member
היי.

עברנו לגור ביחד לפני חודש וקצת,והיא סטירילית אמיתית, מנקה בכל מקום..גם במקומות שאני בקושי מכיר אצלי בבית.. היא מצאה את תמונות ומכתבים שהתכוונתי להעיף בתוך קופסת נעליים,ולצערי היא גם מכירה את הבחורה-היא הייתה חברה שלה עד כל המקרה הזה. למה בגדתי? אין לי מושג.להגיד שהייתי שתוי ומסטול זה לא תירוץ.

../images/Emo10.gif כמה עצוב

אני חושבת, שאולי הייתי סולחת בנסיבות כאלה או אחרות, אבל לא הייתי ממשיכה את הקשר. בכל מקרה, אני עצמי פעם בגדתי בבן הזוג שהיה לי מזמאאאאאאן, והוא לא גילה, אבל החושבים שעשיתי עם עצמי אח"כ אכלו אותי מספיק כדי להשתנות לחלוטין, והיום כל בגידה שהיא מנוגדת לתפיסת הזוגיות שלי. כך שהאנשים משתנים לאורך החיים. צר לי שאין לי משהו יותר מעודד לומר, אבל לפחות תלמד מזה לקשר הבא (לא איך להחביא עדויות, כמובן).

אניme

New member
../images/Emo10.gif אין סליחה?

אני מעוניין להשתנות בשבילה ויותר מזה,להתחתן איתה. לא תהיה אף אחת כמוה, ואין לי רצון לחפש אחרת. טעיתי,וניסיתי בכל דרך שהיא לגרום לה להבין שגדלתי- שאני כבר לא חסר אחריות,והיא לא מאמינה יותר. הבעיה הממש גדולה זה שאני חושב שהיא כבר מעוניינת במישהו אחר,ואני כבר נואש מלחפש אותה,מניתוקים,מכתבים ושירים... אין משהו שיצליח לחדור לליבה?

leper

New member
ועדיין לא הבנתי

אם שנתיים יחסים ואינך מרוצה ממנה -דיינו אם אינך מרוצה ממערכת היחסים ולא בגדת מתוך שפיות נפשית - דיינו אם בגדת מתוך שפיות נפשית ולא עם ידידה משותפת - דיינו עם בגדת עם ידידה משותפת ולא שמרת מכתבים - דיינו אם שמרת מכתבים ולא שמת אותם במגירת התחתונים - דיינו אם שמת אותם במגירת התחתונים ולא עברתם לגור ביחד - דיינו אם עברתם לגור ביחד ולא חשבת שזו אהבת חייך - דיינו אם חשבת שזו אהבת חייך ובגדת..... מ ה ???? מה אתה מצפה? שכעשיו אחרי שהיא עשתה את הדבר הנכון בשבילה שהיא פגועה ריגשית, היא גם תקבל את הרעיון שאתה "אוהב" אותה? ושזה לא יקרה בשנית......? מעניין. אני מאחל לך בהצלחה מכל הלב.

שמע תחשוב על זה ככה

יש הרבה אנשים שהייתי רוצה להכיר, לא פגעתי בהם מחיי ועדיין הם לא רוצים להכיר אותי. אז אפשר להפוך את זה ל-הכרתי אותם מקרוב, פגעתי בהם, והם לא רוצים שום קשר איתי. בכל מקרה השורה התחתונה דומה. אתה כרגע שווה ערך לאדם שהיא לא מכירה ולא היתה נותנת לו הזדמנות. גם אם הכרתם מקרוב, כרגע אתם כמו שני זרים שאחד מהם לא מעוניין להכיר את השני, והיא לא חייבת לך כלום.

אניme

New member
קצת תמיכה ../images/Emo92.gif

כבר מספיק קשה לי. היא לא מאלה ששומרות טינה ואני יודע שהיא סלחה לחברה (לשעבר)ההיא. אלה מכתבים חד צדדיים לחלוטין שהתכוונתי לזרוק לפח. זיוית-אומנם את אכן מקורית-כל כך מקורית שלא הבנתי מה את מנסה להגיד. (חוץ מהקטע שהיא לא חייבת לי כלום) אני חושב שיש לה מישהו אחר או שהיא מעוניינת במישהו אחר כי היא בעצמה אמרה שהיא מתחילה קשר.השאלה אם היא בכלל יכולה לשכוח אותי כל כך מהר? לא כואב לה כמו שלי כואב?

leper

New member
חוץ מיזה

אם אתה רוצה להתקדם לאן שהוא, אתה חייב לדעת לסלוח לעצמך קודם. אף אחד לא יעשה את זה למענך, ועד שלא תסלח לעצמך קו המחשבה שלך יהיה מקובע. אם הראש שלך יהיה נקי אולי תמצא זיות חדשות על המצב

T r i l i a n

New member
אני הייתי סולחת, נראה לי...

אבל לא שוכחת, ורוב הסיכויים שגם מפסיקה את הקשר. אבל לסלוח - הייתי סולחת. לא מצליחה לכעוס על אנשים שאני אוהבת. מצד שני לא מסוגלת לנהל קשר שאין בו אמון. כואב מדי.

למעלה