לאחרונה, יש לי מספר בעיות עם המחשב, לכן, הייתי רוצה להתנצל על שלא הייתי\אהיה כאן בזמן הקרוב. אני אשתדל כמה שיותר להיכנס למחשב כשאוכל אך לצערי זה כמעט בלתי אפשרי. תודה וסליחה מראש על פתיחת ההודעה, פיצי.
את פלג וליאור אני חושבת שרק הם היו אז הנה תמונות... פרנקי הכי שמאלי חולצה ירוקה ומכנס ג'ינס [הלבוש הקבוע כך הוא תמיד הוא בכלל מחליך בגדים?!?!] ובלונד וליאור עם קוצים במבט לרצפה עם בגדים לבנים...
מכייוון שכתבתי את זה בשירשור של מה עשית היום בשיעורי רכיה אבל הוא לא קופץ יותר אז אני כותבת שוב פה! סורי!! בערך בחמש וחצי לידר שיר ואני הלכנו לחווה! הם היו אצלי קודם ואז אליש באה לאסוף אותנו!! הגענו ואילן היה שם ואיכפתי את מיסי ורכבתי עליה! היא הייתה כל כך טובה ועדינה עם הפה בניגוד לאתמול!! שיר ביקה לעלות עליה! אז נתתי לה! חח זה לא נראה כאילו היא כל כך נהנתה אבל היא רכבה ממש ממש יפה עליה! לונורא!! ואז היא ירדה ושטפתי את מיסי במתקן שטיפה (החדש!!) ולידר ושיר הברישו את ג'ינג'קר קרמבוש וזארובל! היה ממש כיף........ ואז הגיעה טל תירוש (זאת שמתחרה עם לורד ה-מ-ה-מ-ם!) כדי לראות את האורווה היא פשוט לא הפסיקה להגיד כמה שהמקום יפה!!(חחח) היא אמרה שהיא מחכה שיהיו אצלינו תחרויות כי זה מקום מעולה והיא מתה שיהיו אצלינו תחרויות דרסאג'!!! והיא אמרה ששנה הבאה ביגור לא יהיו יותר! כי לא באים אנשים או משו! היא ממש התלהבה! וגם שחכתי לספר לכם שדניאלה הייתה בחווה לפני כמה ימים! היא באה בבוקר אז לא ראיתי אותה אבל היא גם התפעלה לטובה מהאורווה! וכשאמא שלי באה לקחת אותי היא הראתה לי שהיא קנתה לי חולצה מדהימ! ממש מיוחדת! אף פעם לא ראיתי חולצה כזאתי! נורא התלהבתי! והיא הזמינה לי עוד אחת (למרות שזה טיםה יקר מידי!חיחיחי) וזיהו.........
לא קפצת היום? למה טל תירוש באה לראות ת'חווה? טוב ברור שהיא תגיד שהמקום יפה כי- א. הוא יפה! ב. היא רוכבת ביגור למה כבר אפשר לצפות.. חוץ מזה שאני שונאת אותה, כיה היא מתלהבת נורא וממש ביצ'ית בתחרויות.
קיצר - באמת לא יהיו תחרויות ביגור? יששששששש!!!! מעניין למה לא באים אנשים.. סוף סוף
לא קפצתי אבל עבדתי על שמיניות ומיסי הייתה מושלמת!........ לא יהיו תחרויות רק בדרסאג'!!...... בעעע באמת בתחרויות היא נורא לא נחמדה (בייחוד במגרש חימום!) אבל היא הייתה היום חמודה לאללה! היא גם הכירה אותי איכשהוא!..... היא התלהבה נורא וכשהיא שמע שמגיעים אלינו המיניטורים ביום שני היא אמרה שהם כאלו קטנטנים וחמודים אבל חלקם גם רעים! אני מקווה שהסוסים שבאים אלינו לא רעיםםםםםם