שלום לכולם!

אופקית

New member
שלום לכולם!

שלום מה שלומכם?איזה חום ,אוף!מזל שאני רזה ולא חם לי עד כדיי כך,אבל חם לי מספיק בשביל להתעצבן על השרב הגועלי הזה! אני אופקית,ואני מתה על מוצרי חלב,כל מה שקשור בחלב ובסויה למעשה:גבינות,מעדנים,חלב נקי למעשה אני לא כלכך אוהבת אבל שוקו כן! יש עכשיו גם משקאות דיאט חדשים של יוטבתה שהם ממש מצוינים,אני ממליצנ על השוקו,והקרמל,הבננה קצת טפל לפי טעמי,בכל מקרה רק רציתי להגיד שלום,ושאיזה כיף שיש חג כמו שבועות שבו אין ריחות של בשר:בהההההההההההההההההה:אני צימחונית כך שאני ובשר לא כלכך מתחברים,אבל כל השבוע אני מתכוונת להכין דברי גבינה לחג הלבן הזה,הנפלא,הטעיייייים! מה אתם מכינים?
 

מעיין©

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

זה באמת חג טעים ונהדר
רוצה לספר לנו קצת מה את מכינה
 

neriaku

New member
הממ.....

יש לי מתכון מעניין לפשטידת כרובית... אני שוקלת לנסות אותו בגרסה הדיאטטית... (אני ואמא בדיאטה....) מעניין אותכם או שאתם נבהלים מהכרובית?
 

אופקית

New member
היי מעיין

מה נשמע? אני אספר בשמחה,אז כך:אני אכין כרובית מוקרמת בגבינת רוקפור וברוטב בשמאל,אני אכין בריושים עם שמנת וגבינה צהובה,שזה מין מאפינס מלוחים,אני אכין עוגיות קשקאבל מלוחות,וגם פשטידת פטריות,ועוגת גבינה לא,כי אצלנו לא כלכך אוהבים מתוק,ואני אכין סלט עם גבינת פטה וגבינת עמק ביס,מה עוד?מ..... אולי אני אכין מרק יוגורט בתוך לחם,אבל זה נראה לי לא יצא לפועל,אבל זה שמור כאופציה,מה שכן אני רוצה להכין זה בלינצ"ס במילוי פטריות,שעליו אני מכינה עוד רוטב מגררת גבינה ואופה מעט בתנר כדיי שיהפוך למוקרם,ובלינצ"ס עם גבינת סקי וניל,שזה פשוט דבר נפלא הגבינה הזו, זה מצחיק אני מכינה מכינה ובסוף אוכלת רק מעדנים,אבל העיקר שאני ניהנית להכין מגיל 4 ,בלי להגזים,אומרים לי שאני אהיה שפית,לכו תדעו!
 

מעיין©

New member
וואו../images/Emo70.gif

זה נשמע נהדר
את מזמינה אותי לארוחת חג
אפשר את המתכון לבלינצ'ס במילוי פטריות
ו...נריה- תביאי את המתכון לפשטידת כרובית....
 

neriaku

New member
פשטידת כרובית

מצרכים: כרובית שלמה שטופה ומופרדת לפרחים כוס מים קופסת גבינה לבנה (250 גרם) 100 גרם גבינה צפתית מגורדת שן שום או כפית שום טרי מעוך קצת מלח 2 ביצים מופרדות כפית קורןפלור קצת פלפל שחור כפית אורגנו אופן ההכנה: מאדים את הכרובית במים וקצת מלח (רבע כפית) בסיר מכוסה, עד שתתרכך מעט, מסננים סוחטים ומועכים, מחזירים את הכרובית המעוכה לסיר מוסיפים לכרובית את הגבינות, התבלינים ( לפי הטעם), החלמונים, הקורנפלור ובוחשים היטב היטב. מקציפים את החלבונים לקצף גמיש ומקפלים לתוך התערובת. מעבירים לתבנית משומנת - אופים כ- 45 דקות. מתאים לתתבנית של 20X30, אם משתמשים בגבינה לבנה 0% וצפתית 1/2% יש בכל הפשטיזה 700 קלוריות
 

אופקית

New member
היי

שבת שלום,דבר ראשון אני אף פעם לא משתמשת במתכונים אלא מאלתרת,מה שכן בזמן שאני אכין את הבילנצ"ס ,אני ארשום לי,ואז אעתיק לכאן את המתכון,דבר שני ראי את עצמך תמיד מוזמנת וזה נכון לגביי כמעט כולם,מה קאסה סו קאסה! תגידי איזה מוצרי חלב את הכי אוהבת?מעדנים וכאלה?
 

מני שמש

New member
גם אני אוהב לבשל ובקושי אוכל

לבשל זה אצלי תחביב שאני מאוד אוהב אולם לאכול אני טועם מעט מכל דבר וזה הרבה יותר טוב. לטעום מהכל ולהנות מהכל.
 

moon light2

New member
וואי מעיין../images/Emo29.gif

שימי את זה במאמרים כי אם אני אדפיס את זה עכשיו זה ילך לי לאיבוד עוד חמש דקות
 

מעיין©

New member
כל המתכונים שיועלו לפורום

יועלו גם למאמרים
.... פעם בכמה ימים אני ארכז הכל ואכניס למאמרים...אל תדאגי, כלום לא יילך לאיבוד
 
למעלה