שלום לכולם

שלום לכולם

לאחרונה חשבתי להתחיל לעבוד מהבית, בעיקר באמצעות האינטרנט. עם זאת, במאגרי עבודות אין ממש הצעות בתחום, מלבד מדואר הזבל ההמוני של work from home... מה דעתכם על כך? האם יש בזה ממש? מה העבודה דורשת, האם טמון בכך אישזהו רווח? איזו השקעה כספית נדרשת מאיתנו??? ובכלל, אם למישהו יש רעיונות איך לעבוד מהבית (חוץ משיעורים פרטיים, הקלדות לסטודנטיים ודברים כאלה- על זה גם אני חשבתי כבר...) אשמח לשמוע. תודה!

../images/Emo24.gifשאלה לחברי החדר

שלום לכל חברי החדר. ראשית, שמחתי מאוד להתוודע לפורום זה, שהוא בהחלט שימושי, פרקטי ומעניין. יש לי שאלה, שייתכן שהיא לא מתאימה לחדר. מאידך, ייתכן שהיא טריוואלית עבורו. שמעתי על עבודה שניתן לעשותה דרך הבית: עבודה דרך האינטרנט. יש למישהו מושג במה מדובר? אשמח לשמוע תגובות, גם אם אינכם יודעים בדיוק במה מדובר. תודה נוייה.

נוי3

New member
ברוכה המצטרפת

מצטערת, לא יכולה לעזור אבל היו פה כבר כמה דיונים בנושא ואני בטוחה שיהיו בנות שיענו לך על כך, או שתדפדפי קצת אחורה. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!

wildcat6

New member
אני יענה על זה בתמצתיות

שלא תיצטרכי לעבור על שירשור ענקי מדובר על חברת הרבלייף שמשווקת כל מיני דיברי בריאות ודיאטה (אפקות כאלו שעושים מהם מילשק) השיטת שיווק שלהם גם כדי להשיג עוד סוכנים מאוד אגרסיבית ברגע שהם מקבלים את האי מייל שלך כל יום שולחים ואם את מגיבה הם גם מתקשרים הביתה כמה פעמים כדי לספר לך אך אחרים עשו מיליונים מהעיניין הזה ואולי אחרי שיחה ארוכה שהילבו אותך מגלים לך שצריך לשם כסף כדי לקנות את הערכה שלהם אני זוכרת אותם בצורה לא חיובית מלפני 10 שניסו להציע לי גם אז ואם תראי מודעות בעיתונים כתוב הרבה לא הרבלייף למה מפרסמים טורחים לציין את זה כנראה שיש סיבה זכור לי גם במעועמם מאז (10 שנים) שהיתה איזה תביעה נגדם שזה יצר בעייות בריאות למישהיא

למעלה