שלום לכולם

שלום לכולם

שמי תומר אני בן 19 עוד שבוע(7.6) גילתי את הפורום הזה ואני חייב לציין מאז שהתגייסתי לצבא ועשיתי קורס במודיעין בחברתם של דתים(בני ישיבות) במשך חודשים ועוד ישנתי איתם אני נורא התחברתי איתם והצלחתי לגשר על הפערים שלדעתי היו בין חילונים לדתים והבנתי שלא משנה מה הדעות שלך ומה האמונת שלך ביסוד כולונ בני אדם עם תחביבים ורגשות ושואפים רק לטוב ואני רק מקווה שיום יבוא וכולנו נצליח לגשר על הפערים ולראות את היסוד את הבסיס שיש בכל אחד מאיתנו שלא שונה אצל אף אחד אחר כי כולנו בסופו של דבר בני אדם ולא משנה מה...

ברוך הבא../images/Emo70.gif יש לך יומולדת יום לפני!

ואני מסכימה איתך
אוחח....סופסוף מישהו שמדבר לעניין

מתנדב

New member
ברוך הבא לפורום....

ואני גם מסכים אתך, בשביל להרגיש ולהבין אותנו טוב יותר, צרכים לחיות איתנו יחד, ולראות איך אנחנו חיים, ואז בצורה כזאת ההבנה היא מושלמת...

כן ממך!../images/Emo5.gif

אתה מחקת לי ת'הודעה! שתדע שמאוד מאוד נעלבתי ממך! חבל"ז!

מתנדב

New member
משועממת, שלחתי לך מסר עם הסבר...

ובכלל לגבי התעניינות של הודעות מחוקות, עדיף לעשות את זה במסרים ולא על גבי הפורום...

פלסטיק

New member
אני חושב שאתה צודק, ושאלה:

יש למישהו ידיעה מדוע החרדים מנסים למנוע כל מגע ותקשורת בינם לבין שאר הזרמים בישראל? כמה מתיחות היתה יכולה להמנע סתם על ידי דיבור פשוט

מתנדב

New member
פלסטיק, על איזה מגע את מדברת?

ומה זה נקרא אצלך בין שאר הזרמים?

פלסטיק

New member
מגע זה ממשק אל מישהו אחר, תקשורת

מילולית ישירה, טלפונית, אינטרנט, טלויזיה או כל דרך אחרת. שאר הזרמים? כל מי שהוא יהודי ואיננו חרדי זה שאר הזרמים האמת לא ממש הבנתי לאן אתה חותר ולכן התשובות הכלליות, תוכל להסביר את עצמך?

למעלה