שלום לכולם

rafsoda3000

New member
שלום לכולם

אנחנו (אני ואשתי) נוסעים לצפון הודו ביולי-אוגוסט. נחיתה בדלהי. מישהו יכול להמליץ על מסלול שמתאים מבחינת מזג אויר ?

כן יש הרבה מסלולים....

הינה קצת על הצפון אבל בגדול לכל עיר יש את הקסם שלה את הנופים שלה את מה שמייחד אותה המלצה שלי היא לקחת ספר של L.P לשבת לקרוא קצת על כל מקום לתכנן פחות או יותר מסלול. השאלה היא מה אתם אוהבים? יותר שקט? אולי לראות יותר תרבות ומנהגים? מקומות מפורסמים ויפים? ?אולי בכלל מסיבות? תעיינו קצת במדריך שיהיה לכם מושג פחות או יותר על הצפון...

rafsoda3000

New member
מסלול בצפון הודו

חשבנו על המסלול הזה : דלהי - רישיקש - שימלה - עמק קולו - פרוואטי - דראמסלה - מנלי - לה. 1. מה יהיה הסדר ההגיוני לעבור דרך המקומות האלה ? 2. יש מקומות ששווה לבקר בהם ופספסתי ? 3. מה לגבי אגרה או מקומות אחרים דרומית לדלהי ? כדאי בחודש יולי ?

....תמיד יש מקומות שתפספס

גם אם תטייל שנה תמיד יש מצב שתפספס משהו בעיקרון בחודשים אפריל-ספטמבר מומלץ לטייל בצפון ובחודשים אוקטובר-פברואר- מומלץ לטייל בדרום. כך שזה לא כל כך מומלץ לטייל בחודש יולי באיזור אגרה.

נכון,העולם גדול ובכ"ז..

אמריצאר - אפשר לעשות קפיצה של יום מדרמסלה, למקדש הזהב של הסיקים. ובקשר למסלול - הייתי אומר איכשבא - חוץ מלה, הכל די קרוב.. אין הבדל גדול..

אמריצאר

זה קצת הרבה יותר מיום קפיצה מדרמסלה. נסיעה לשם לוקחת 10 שעות לפחות. חוץ מזה אזור שאני יכול מאוד מאוד להמליץ עליו ויולי אוגוסט הם אולי החודשים היחידים שאפשר לטייל בו הוא "ספיטי" - אזור מדברי צחיח וגבוה מאוד עם פסגות מושלגות - לטעמי מבחינת נוף זהו האזור היפה בהודו

שאלה בחשבון

קמים בבוקר בדרמסלה לאמריצאר - נסיעה בבוקר עשר שעות לילה במקדש הזהב בוקר במקדש הזהב מספיק לטעמי חזרה לדרמסלה - עשר שעות - מגיעים בלילה יום וחצי.. מקסימום יומיים ברוטו אכן.. נכשלתי.. אני אפס.. ):

אני מקווה שלא נעלבת

אני אישית צריך לנוח יומיים אחרי נסיעה של 10 שעות באוטובוס

arden20

New member
האוטבוס לקח לי...

חמש שעות בהלוך ושבע בחזור בפעם הראשונה וקצת פחות בפעם השנייה... למה עשר?? וחוצמזה, הצצה חטופה בשקיעה / זריחה מול המקדש והעייפות תתפוגג...

למעלה