שלום לכולם

שלום לכולם

נתקלתי בפורום הזה, והחלטתי שאכתוב כאן אשר על ליבי... מכתב לאהוב שפעם היה וירטואלי: אתה יודע עברה כבר שנה מאז שהרסתי אותך אז מצחוק בצ'אט הראשון שלנו. היית במצב לא פשוט, זוכר? בדיוק בתאריך יום ההולדת שלך. היית במצב נפשי רע ומאז קראת לי "המתנה". אמרת שאני המתנה הכי יפה שהגורל יכל לשלוח לך. הגורל ובני אנוש, אלה שאיבדת בהם אמון. אתה יודע, עברה שנה מאז. תמיד ידענו שלא נמשיך להיות יחד, שאף אחד מאיתנו, ולמרות האהבה הגדולה, לא יהין לפנות אל משפחתו ולומר להם "אני אוהב אחר/ת". למרות שאינספור תרחישים כאלה ציירת על גבי, באצבעות הקסם שלך, בלאות של אחרי מעשה האהבה. ומעשה האהבה כמעשה אומנות. ככלי ביד היוצר הייתי בידך. אהבת כל סנטימטר, כל גומה ונקודת חן וידעת את המלאכה היטב. תמיד אמרת לי, שכשאוהבים מתאימים בכל, גם במעשה האהבה. אכן כך היה. נכון שמזה זמן מה אנחנו נמנעים מלדבר האחד עם השניה, אני נותרתי עם הכינוי שלי ואתה החלפת את זה שלך. ידעת שהרפיתי בשניה שאמרת את המילה המוסכמת. הייתי שמחה לשמוע ממך חדשות ממך, גם דרך צד שלישי. הייתי רוצה שיהיה בי את העוז להרים את השפורפרת ולהתקשר גם אם אני יודעת היטב שתשמח לשמוע את הקול שלי. הייתי מאוד רוצה לשמוע האם גם אתה עוצם עיניים ויודע שאני שם בשבילך? אוהבת? מוכנה לקבל? כי כשאני עוצמת את עיני שאהבת, אני מנסה לשדר לך, שגם אם תחזור עוד שנה, אהיה כאן בשבילך. אוהב. ממני שעדיין אוהבת

טאKילה

New member
ממיה וזכה ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

קראתי את המכתב, מרגש ועצוב שלאהבות כאילה אין חוף, אהבה כמו אוניה טרופה,בסערת רגשות שטה פעם ישר ופעם מטלטלת ברוח עקלקלה. אהבה שאי טבורה לא נקשר בחבלי חוף אהבה נצחית. אין לי מילים רק

למעלה