שלום לכולם!!!

Berbale

New member
שלום לכולם!!!

אני חדשה בפורום, חזרתי לנגן אחרי הפסקה של 5 שנים בערך. (לפני כן ניגנתי 7 שנה) רציתי לשאול שני דברים. קודם כל, האם יש איזה שהוא אתר/אתרים שיש שם תוים לכל מיני יצירות ושירים ? ודבר שני, אני מנגנת עכשיו את רגטיים (The entertainer) ואני מאוד אוהבת את זה, ורציתי לדעת האם אתם יכולים להמליץ לי על דברים בסגנון (אני מעדיפה ג'אז)? תודה רבה לכולם!

נירס123

New member
גם אני מנגן את זה עכשיו!!!!!!!

ויש שם קטע אחד לקראת הסוף שהוא מהזה יפה בעמוד 4...(חחחחח.....) אממ יש לך את כל הרגים (rag) של ג'ופלין (סקוט) הם מאוד יפים ואם אני לא טועה מנהל הפורום גל מנגן את המייפל ליף רג של ג'ופלין (תקן אותי אם אני טועה...) יש אתר טוב בקישורי הפורום (שמה תוכלי גם למצוא יצירות של ג'ופלין) www.sheetmusicarchive.net ספרי לנו עוד על עצמך... אופס שכחתי: ב=ר=ו=כ=ה ה=ב=א=ה !=!=! -ניר

Berbale

New member
תודה רבה ../images/Emo6.gif

על האתר ועל הברוכה הבאה... טוב, מה עוד לספר... אני סוניה, בת 22, לומדת מחשבים בבר אילן...
יש אולי עוד אתרים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם? (וגם יצירות...) שוב תודה... לילה טוב!

Mr Peiser

New member
רגטיימים של ג'ופלין..

יש בשפע... המפורסמים ביותר: Fig Leaf Rag Pineapple rag The Easy Winners Rag The Entertainer Maple leaf Rag בעיקרון הסגנון של ג'ופלין מאוד חוזר על עצמו...אני מיציתי את הרגטיים של ג'ופלין אחרי שניגנתי ארבע מהיצירות הנ"ל, כשהאחרונה מבינהם הייתה המייפל ליפ שהוא אחד הרגטיימים המורכבים והיפים ביותר של ג'ופלין - לדעתי היפה ביותר.

נירס123

New member
יש לו עוד כמה ....

12th street rag... frog legs rag... וכן אתה צודק הם באמת חוזרים על עצמם אבל יפים מאוד... מישהו יודע איפה אני יכול להשיג תווים של יצירות של גרשויין? או להמליץ לי קצת בקשר לג'אז \ משהו בסגנון? אמרו לי שגרשויין זה ג'אז למתחילים...(זה מה שאמרו לי..) זה נכון? עם מה כדאי להתחיל? תודה רבה רבה

למעלה