שלום לכולם

שלום לכולם

אז יש לי בעיה ואולי תוכלו לתת לי טיפ. אתמול אמא שלי ממש ממש נעלבה עלי בגלל משהו שעשיתי (או יותר נכון לא עשיתי) ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות. אני רוצה לפצות אותה איכשהו אבל איך? היא מאד עקשנית והיא לא תסלח לי בכזאת קלות. אז מה אני יכולה לעשות כדי שהיא תסלח לי?

itaf10

New member
במה פגעת בה?

לא סתם שואלת... לעיתים סתם נשיקה חמה או חיבוק אמיתי פותר את הבעיה... לא תמיד חומריות... פרחים, תמיד ישמחו אותו (אותי אל כל פנים, זה עושה לי טוב-אוהבת מאוד) תלוי ברגישות של האם ובנסיבות...

שגיא24

New member
אל תעשי כלום. הזמן משכיח הכל!

להורים יש נטייה טבעית לסלוח. היא הרי אמא שלך. אז אולי היא נעלבה ממך אתמול, אבל היום ומחר זה יום חדש והכל נשכח ואפילו נמחק. יום יבוא גם את תהיי אמא ובטוח תסלחי לילדים שלך, לא חשוב מה הם יעשו. ככה זה. אמא שלך תמיד תהיה אמא שלך, שאוהבת ודואגת לך. מותר לך מדי פעם להעליב אותה וזה טבעי לגמרי. בגיל ההתבגרות זה קורה המון. מתבגרים רוצים למרוד בהורים שלהם וזה מובן. היא תסלח לך יותר מהר ממה שאת חושבת. בכל מקרה פרחים לשבת הביתה יכול לעשות את השינוי הזה הרבה יותר מהר.

שגיא24

New member
../images/Emo140.gif תודה!

עכשיו תזכרי את המקרה הזה. יום יבוא, תהיי אמא, תדעי בדיוק מה לעשות ואיך. גם אני אדע, להיות אבא
יום יבוא!

אבא אסא

New member
הנה עוד רעיון בתור אחד שהיה שם...

אם קורה משהו כזה, וההורה נעלב (שזה לפעמים יותר גרוע ועצוב מזה שהוא מתעצבן), פשוט לגשת, להגיד לאמא שאולי עכשיו זה לא אומר כלום אבל את ממש מבקשת סליחה כי הדבר האחרון שהיית רוצה לעשות זה להעליב אותה, לתת לה נשיקה וללכת. לא לחכות לתגובה. לתת לה להפנים את זה קצת. אולי אני כותב את זה מאוחר מדי אבל לפחות ככה נראה לי שנכון לעשות. נ.ב. - לא לחכות יותר מדי עם התגובה שלנו חזרה. אם כבר פגענו, להתנצל בסמיכות למקרה ולא אחרי הרבה זמן. אסא.

למעלה