שלום לכולם...

BEN 26

New member
שלום לכולם...

יש לי את היבריד ת'יאורי,ורציתי לדעת מה לדעתכם יותר טוב הדיסק הזה,או האחרון. ועוד משהו, יש פורום גם ללימפ???? אשמח לדעת. תודה מראש ויום טוב.

לפי דעתי../images/Emo94.gif

הייבריד יותר טוב...לא יודעת למה, פשוט אהבתי את השירים שם יותר לא שאין שירים טובים במטאורה
יש כמה שירים טובים מאוד

lgmtk

New member
לדעתי....../images/Emo26.gif

אני אוהב את מטאורה באותה מידה
אבל מבחינת אילו שירים יותר טובים אז הייבריד ת'יאורי
. בקשר ללימפ כן יש פורום לדעתי
. יום טוב גם לך

../images/Emo12.gif לפי דעתי ../images/Emo105.gif

שני הדיסקים מעולים
יש ביניהם הרבה הבדל ובגלל זה אי אפשר כל כך להשוות ביניהם
אני אוהבת את שניהם
אבל כמובן שהייברד קצת יותר טוב

T a L L L

New member
אממ..

שניהם דיסקים ממש טובים, אבל HT עולה על מטאורה בהרבה. שירים ]שוט יותר טובים. אגב, קניתי חולצה של הלהקה! ייאיי!

*מקנאה*../images/Emo10.gif../images/Emo94.gif

גמני רוצה חולצה של לינקין
אלה מתי הולכים לתומר

../images/Emo4.gif ממממ ../images/Emo105.gif

תחדשי
איפה קנית
דנה צריך לקבוע
איך נגיע לשם

T a L L L

New member
אממ...

first thing, אני בן! דבר שני, מצאתי באיזה חור, בקניון בקרית שמונה...לא שמישהו גר באיזור..

T a L L L

New member
איך היא נראית?

מקדימה יש את הסטריט סולג'ר בכל מיני צבעים, ברקע רשום לינקין פארק וקצת למטה רשום Hybrid Theory. מאחורה רשום פשוט לינקין פארק. היא עלתה 50 ש"ח, לא יקר, אבל לא זול
וסלחתי

../images/Emo9.gif יש מצב למתנה ../images/Emo77.gif../images/Emo35.gif../images/Emo105.gif

סתאםםםםםםםםםםםםםם
בקטנה
אבל יש
...
סתאם....

NuFiFiT

New member
לדעתי האישית... ../images/Emo85.gif

אני חושבת ש HT יותר יפה ממטאורה... אהבתי שם את כל השירים ובמטאורה לא את כולם, את הרוב
אבל אולי עם הזמן אני יאהב את כוווולם

Deore

New member
ללא ספק "הייבריד..."

אי אפשר להתכחש... לינקין מוציאים שירים טובים!!! עכשיו בריאנימיישן זה רמיקסים מצויינים של הלהקה + אורחים ושירים נוספים שלא קשורים להייבריד. מיטיאורה שירים פצצות אבל הם לא בסגנון של הייבריד. ולדעתי השיריפ שם יותר מדיי קצרים. הייבריד זה הדיסק הראשון ועובדה שעד עכשיו הוא מוכר הכי הרבה. וכמובן שאני אוהב כמעט את כל השירים שיש ללינקין חוץ מאיזה שיר אחד או שנייים. קיצור hibrid theory be good, like u should!

למעלה