שלום לכולם

tmenczel

New member
שלום לכולם

טיילתי לי סתם באינטרנט ונפלתי על הפורום הזה - נגנבתי, כמה זמן חיכיתי לפורוס ביטלס... שנים על גבי שנים .... אז סבבה שאתם נמצאים ! יש לי סטייה קלה בנושא החיפושיות, אני שומעת אותם כבר קרוב ל - 20 שנה מאז שהייתי בת 9 בערך. הייתי כבר ב - 2 הופעות של פול מקרטני,ישבתי ממש קרוב (שורה 5 מקדימה) וביקרתי 3 פעמים בליוורפול. בקיצור אשמח לחלוק את כמויות המידע האינסופי שאגרתי בשנים הללו עם כל מי שירצה.

הידע שלך יתקבל בברכה|פטריה|../images/Emo19.gif

במיוחד בקרב אנשים עם ידע עלוב ודל כמוני

Miss CB

New member
well hello there!

חחח... ברוכה הבאה לפורומינו ו, אנא אל תהססי להתחלק בחוויות... במיוחד מההופעות!

tmenczel

New member
הופעה חיה

הופעה חיה היא אחת מהחוויות הענקיות שיש. בהופעה שהייתי בברסי - פריז בסוף מרץ התחמקנו מהמקומות המסומנים שלנו והגענו 10 מ' מהבמה. היה ענק, לא להאמין שבגילו הוא מסוגל לתת הופעה של 2.5 שעות בלי הפסקה. רוב ההופעה היתה של שירים של הביטלס (בערך 25) , היו גם שירים מהתקליט DRIVING RAIN ועוד 4 שירים של WINGS בקיצור חוויה מדהימה. בקיצור ממשלת ישראל עשתה טעות מרה שלא נתנו לביטלס להכנס לארץ בשנות השישים ... זה משחיט את הנוער ?? חבל שלא נוכל להנות מאחד הפרפורמורים המדהימים בדורנו, פה בארץ.

Miss CB

New member
נשמע ממש כיף...

מתי הייתה ההופעה הזו? אגב, אולי *נוכל* להנות ממנו...
עובדים על זה

Miss CB

New member
התכוונתי לעצומה...

לעצומה להביא את פול מקרטני לארץ. אם במקרה הוא יקבל את זה ויהיה ככה ביום טוב, פתאום הוא יזכר שיש לו פה קרובים שהוא מזמן לא ראה (?!) ואולי הוא יקפוץ לבקר, ויתן ככה הופעה-שתיים בדרך...

ערןלוי

New member
אל תבני על זה...../images/Emo8.gif

אבל אם אתם באמת רציניים בקטע של להביא אותו לארץ, לפי דעתי צריך קודם למצוא אמרגן שיזמין אותו להופיע, לפני שפונים אליו. יש לכם אחד כזה (אני לא בטוח שבמצב הכלכלי של היום יהיה מישהו שיעז)?

John LennonS

New member
איזה נחמד, ביקרת בליוורפול...

מה עשית שם? ראית נניח את Eleanore Rigby? ועוד שלוש פעמים... ברוכה הבאה לפורום ונשמח (אני בעיקר...:)) לשמוע מה יש לך לאמר על אחת הלהקות הגדולות בהיסטוריה של המוסיקה

tmenczel

New member
ביקור בליוורפול

האמת שליוורפול בתור עיר רגילה די משעממת וגם תסלחו לי די מכוערת אבל כל סמ' בה יש משהו שקשור בביטלס. כן ביקרתי ב ELEANORE RIGBY ובכל המקומות החשובים כמו הבתים של ג'ון ופול ואפילו הצלחנו להפגש עם הדוד של ג'ון - סבא זקן וחביב... יש שם גם מוזיאון המוקדש כולו לביטלס והחנויות - אללה יסטור - איזה כיף של חנויות, כל מה שחלמתם עליו במוצרים שקשורים לחיפושיות החל מתקליטים לבנים, חוברות, עיתונים ועד לספלים לקפה !! בקיצור, שווה לבקר בה אם נוסעים ללונדון - 3 שעות נסיעה ברכבת...

אני רוצה לליברפול גאדמיט../images/Emo7.gif

בע...נראה לי שאני רוצה לליברפול יותר מלניו-יורק...אני משוגעת..אבל אני בהחלט לא אתנגד ללכת לשני המקומות
בע. רוצה ליברפול עכשיו. עכשיוווו.

למעלה