שלום לכולם !!!!

Shuki Porat

New member
שלום לכולם !!!!

סליחה אם זאת שאלה טיפשית אבל רציתי לדעת משהו זה נכון שיש קומיקס ל Dark Angel ? אם כן יש מקום שאפשר להשיג אותו ? אם יש ואסור פשוט לכתוב בפורום אז תישלחו לי בפרטי בסדר תודה מראש לכול מי שעזר

בלינקים בראש העמוד!!!

ספקיות קומיקס בישראל... ואם אתה לא בטוח ורוצה לראות... ישאת פסטיבל הקא"ק באוגוסט בסינמטק ת"א, אני בטוח ששם תוכל למצוא משהו או לפחות עזרה.

Shuki Porat

New member
תודה אבל

חיפשתי בשלושת האתרים שמופיעים בקישורים ולא מצאתי כלום אתם יכולים לומר לי אם בכלל קיים כזה קומיקס ? ואם כן קצת פרטים עליו כמו של איזו חברה הוא ? תודה על העזרה בכול זאת עופר

Shuki Porat

New member
ב Dark Angel

אני מיתכוון לקומיקס שהוא כמו הסידרה (כי הרי אם יש קומיקס אז הסידרה מבוססת עליו לא ?)

לא זכור לי מה בא קודם אבל...

הייתה מיני סדרה (עד 6 חוברות) לפחות אחת של DARK ANGEL שיצא באימג' (IMAGE), זכור לי בעיקר כי ראיתי פרסומת שלה בחוברת בת חודשיים שקראתי לפני כמה ימים. זו לא סדרה בעלת תפוצה כזו שבהכרח המפיצים והיבואנים בארץ יחזיקו עותקים שלה במלאי, אבל כדאי לשלוח להם מיילים ולשאול אותם על אופציות להזמין אותה BACK ISSUE מחו"ל... עוד אופציה היא לברר באתר של IMAGE האם תתכן הדפסת TPB בקרוב... ואופציה שלישית היא לחפש אצל יוסי באוסף הפרטי אולי הוא מוכר משהו...

Rictor

New member
אין

אין לסדרה קומיקס. יצאו ספרים ומשחק לפלייסטיון2. הסדרה היא מקורית ולא באה כadaptaion של קומיקס. דא"ג סדרה מעולה - חבל שהיא הופסקה לפני זמנה רק לאחר 2 עונות.

Thanos

New member
באמת סידרה טובה.

ד"א, השחקנית ג'סיקה אלבה תשחק בסרט "beautiful killer" עפ"י סידרת הקומיקס של black bull.

למעלה