שלום לכולם

EaSy B

New member
שלום לכולם

רציתי לשתף כמה שיותר אנשים בסיפור שלי כי ככל שאני מנסה לדבר (או לכתוב) יותר קל לי להתמודד אז הסיפור שלי הוא עוד סיפור של אהבה נכזבת לפני כ8 חודשים הכרתי בחורה יפה וחכמה והיה לנו הרבה דברים משותפים כבר בפגישה הראשונה ידעתי שאנחנו נהיה ביחד(איך אני אוהב שזה קורה) והתחלנו לצאת כבר אחרי חודשהתחלתי לחשוש שמשהו לא בסדר אבל אחרי שכתבתי פה בפורום קצת עזרו לי הבעיה שלה אז היתה שהיא התבישה בי ובסוף הבנתי שהיא התבישה בהורים שלה (פסח הייתי לבד והיא לא הזמינה אותי) אבל לא משנה לפני חודש היא אמרה לי ש עוד חודשיים היא טסה למזרח לשנה ושהיא לא אוהבת אותי יותר שלא היה לה טוב איתי והסיבה שהיא בכלל היתה איתי פשוט מתוך פחד להיות לבד עכשיו השאלה שלי היא למה זה קורה איך יכול להיות שאחרי הרבה זמן שאנחנו ביחד היא לא אומרת לי איך יכול להיות שהיא אומרת לי שהיא שינתה מחשבה וגם ככה היא טסה אז היא לא רוצה אותי יותר יכול להיות שהייתי יותר מידי טוב אני לא משתחצן אבל אני אחלה שלך חבר אוהב דואג מפנק יכול להיות שלהיות יותר מידי טוב עם נשים זה רע איך יכול להיות שהיא אפילו לא שאלה אותי עם אני רוצה לבוא ואחרן חביב איך יכול להיות שאתמול ראיתי אותה עם מישהו אחר בבקשה נשים תפסיקו לפגוע בי אני לא יפסיק להיות טוב לנשים כי בסוף אני ימצא את הבחורה הנכונה בישבילי שתדע מה זה אהבה ותאהב אותי כמו שמגיע לי אני לא יפסיק לקוות שאני ימצא אותך כי קשה לישון במיטה גדולה כלכך וקרה

EaSy B

New member
דרך הגב היינו 8 חודשים ביחד

ואחרי שבוא לא היה יום שלא ישנו ביחד

למעלה