שלום לכולם!

Love benja

New member
שלום לכולם!

אני חדשה פה בקהילה ורציתי להגיד שהיא ממש סבבה! יש לי שאלה: אני רוצה לקנות נעליים כאלו כמו שבתמונה, ומעניין אותי לדעת אם הן עוד באופנה וכמה זמן הם עוד יישארו שם בערך? תודה..

LiA n

New member
לדעתי......

תקני מה שאת אוהבת...אם את אוהבת אותם אז סבבה למה לא...

Love benja

New member
טוב..

את זה אני בטוח אעשה, אבל רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה זמן בערך הם עוד ישארו באופנה כי כבר הם שנה וחצי באופנה.

RozwareZ

New member
מזה ההשאלה המפגרת הזאת../images/Emo35.gif

ב5.3.04 שעה 14:32 הם יוצאים מהאופנה.... למה מה אנחנו אלוהים שאנחנו יודעים מתי זה יצא מהאופנה

Love benja

New member
חהחהחה מצחיק מאוד...

מאוד נחמד אתה , הא? לא התכוונתי לזה.. התכוונתי בערך, בסוף החורף, בסוף הקייץ? מה אתה מתלהב מההתחכמות שלך?

RozwareZ

New member
מה הקשר למתלהב

אבל למה את חושבת שמישהו פה יכול לדעת כזה דבר
זה אדידס מייצרים אם אני לא טועה שהם יחליטו שקונים מעט הם יפסיקו...

omry1000

New member
מה הקשר?

אנשים... ניכר לפי התגובות שלכם שאו שאתם לא מבינים את מהות הפורום הזה- אין או אאוט, כלומר אם זה באופנה או לא היא אוהבת את שתי הדוגמאות אז היא רוצה לקנות את שתיהן... היא שאלה אם זה אין עכשיו... כי זה נחשב לדגם ישן של אדידס... אבל לשמחתך הדגם חזר ובגדול!!! הדוגמא הראשונה לא ממש IN אבל הדוגמא השנייה מאוד IN... אם את אוהבת את הפסים של הדוגמא הראשונה (הזוהרים האלו) תדעי לך שיש אותם גם בדוגמא השנייה... לי אישית יש את הדוגמא השנייה... בדיוק כפי שהיא בתמונה... נ.ב- תקני לנעלים שרוכים עבים מאוד!!!

Love benja

New member
תודה רבה

לך עומרי! זה מה שרציתי לשמוע!!! ולא את כל המתחכמים פה..

KelsO

New member
הדוגמא הראשונה אין לה אופנה...

זה דגם שתמיד יש אותו ולא להרבה אנשים... והזוהר זה סבבה... הדגם השני הוא כרגע באופנה אבל לדעתי הוא לקראת סוף הדרך שלו... סוף החורף וזה כבר אאוט. ובכלל עומדים להגיע ממש בקרוב דגמים חדשים של פומה ואדידס.
אז הייתי ממליץ לחכות טיפה ולא לקנות....

למעלה