שלום לכולם

KrasyPhrick

New member
שלום לכולם

מעניין שרק היום גיליתי את הפורום המעניין הזה.. בכל מקרה, מישהו מכם שמע על קונספירציית האיסור הפלילי של הסם מריחואנה? קראתי הרבה על הנושא והיא כל כך ברורה (אך לא ניתנת להוכחה, כמו כל קונספירצייה אחרת). מצאתי גם הרבה מידע על קונספירציית האיידס (???) שטוענת כי בשנות ה50 וה60, כשבארה"ב היו הרבה קולות גזענות נגד הומוסקסואלים חיפש הממשל מחלה שתחסל את כולם. הנגיף נפלט בטעות (ואולי לא) ממעבדות הפיתוח ושם מקור המחלה. יש גם טענה שהממשל מסתיר תרופה למחלה שקיימת כבר כעשור. מישהו שמע עליה? KrazyPhrick.

IC4

New member
KP ?!?!? Krazy Phrick !!!!!!!!

אחי ל HALFLIFE? CS האם זה הינך ? תארויות מענינות לגבי האיידס :)

KrasyPhrick

New member
הגד לי בבקשה

מאיפה לעזאזל ידעת??? לא סתם..וואלה איזה ענק :) לא הייתי מאמין ;) אההה KrazyPhrick.

TomerZimmermann

New member
שחורים...

יש גם תיאוריה שטוענת שהאף.בי.איי הדביק כמה אפרו-אמריקאיים במחלה על מנת לחסל את כל השחורים.

BladeRaider

New member
חשבתי לבד על משהו דומה

לדעתי בשנות המלחמה הקרה או האמריקאים או הרוסים פיתחו את נגיף האיידס. זה לא ממש הגיוני שזה בא מהקוף הירוק. אלפי שנים הוא קיים ואיידס יש רק בעולם המודרני, BESIDES, איך בדיוק הוא הדביק בני אדם? אנס אותם? הם הזריקו דם שלו? איך?

BladeRaider

New member
התכוונתי לשרשר להודעה הראשית

ורציתי להוסיף שלדעתי הניסוי נדפק להם והנגיף ברח מהמעבדות. כמובן שהם לא יוכלו להודות בזה מכיוון שזה דבר גרוע כמו השואה אם לא יותר, ויוטלו עליהם כל כך הרבה סנקציות ודרישות לפיצויים שהמדינה תקרוס.

TomerZimmermann

New member
גישה מדעית...

אני אתן לך תשובה מדעית לשאלה. גם כי זה הדרך היחידה לענות לך וגם כי אני מטבעי לא ממש מאמין בקונספירציות... מאד הגיוני מבחינה ביולוגית שהקוף הירוק (לא ידעתי על איזה קוף מדובר עד עכשיו) היה חולה כבר מיליוני שנים ולא הדביק בני אדם עד עכשיו אבל זה מאד לא סביר מכיוון שאם זה היה המצב אז זה אומר שכל הקופים ממין זה יהיו חולים במחלה, ומכיוון שאנחנו יודעים שהם לא מתים מהמחלה זה אומר שלכולם גם יש את החיסון הטבעי.. במילים אחרות, אין חולה אפס אלא משפחה שלמה של חולי אפס ואם זה היה המצב קל מאד היה למצוא תרופה אז האופציה הזאת נשללת (למרות שמבחינה ביולוגית כל הקופים יכולים להיות חולים מיליוני שנים בלי להדביק בני אדם) ההסבר היותר הגיוני זה שכמו כל מחלה אחרת שנוצרה מתישהו במהלך ההיסטוריה גם האיידס לפתע נוצר. למעשה, כל מחלה נוצרה מתישהו... אז למה זה קשה לך להאמין שהמחלה הזאת נוצרה במאה הזאת... מה גורם לך לחשוב שכל המחלות הומצאו לפני מיליוני שנים? אני יכול להבטיח לך שמבחינה מדעית כל כמה שנים (לא יודע אם זה עשרות מאות או אלפים) נוצרת מחלה חדשה... סביר שהאיידס נוצר רק לפני כמה עשרות שנים ומאז התחילה ההדבקות בו... בקשר לאיך נדבק האדם הראשון... םשוט מאד, יש אלפי דרכים... הקוף שרט אותו לדוגמא... אולי מדובר על מדען שעבד עם דגימות דם של קוף או כל דבר אחר... אמנם כתבת בצחוק "הם הזריקו שם שלו" אבל זה ממש לא מצחיק.. יש מדענים שהזריקו לעצמם דם של חיות שונות על מנת לבדוק איזה השפעה יש לזה על הדם שלהם (תתפלא אבל מדענים מנסים הכל!!!)

אמיתי2000

New member
יכול מאוד...

יכול מאוד להיות שהרוסים פיתחו את נגיף האיידס. כמו שהם פיתחו עוד הרבה מאוד מחלות כמו: זנים אלימים של גחלת (אנטרקס), אבעבועות שחורות וכ"ו. לא נראה לי כל כך הגיוני שנדבקו מזה מהקוף.

צבצב

New member
מקור האיידס../images/Emo129.gif

מחלת האיידס החלה דווקא באפריקה ולא בארצות הברית, כך שתיאוריות קשר על פיתוח המחלה כדי לפגוע בקבוצות מסוימות (איידס בכלל פוגע בכולם) מופרכות מיסודן. בכל אופן, איך נדבקו במחלה לראשונה, ובכן - זה נכון שהאדם נדבק במחלה מקוף (זה לפחות ההסבר ההגיוני ביותר כרגע). אבל זה לא בגלל שמישהו נשרט. זה בדיוק מה שאתם חושבים שזה. יש שבט שנוהג להזדווג עם קופים באיזשהו טקס פולחני שלו. לאחר שהגברים מזדווגים עם קופות, הם חוזרים הביתה לנשים שלהם, כך שהגבר שנדבק מקופה נגועה העביר את המחלה לאשתו. באשר לחלקם של האמריקאים בהפצת המחלה, ידוע שנשים מאותו שבט הובאו לארצות הברית כדי לעסוק שם בזנות. אז אם מדובר באמת בקונספירציה של הממשל האמריקאי, לא הוא בכל אופן שפיתח את המחלה מלכתחילה. באשר לטענות בדבר תרופה שמוסתרת כבר עשור, הטענות עצמן נמצאות כאן כבר יותר מעשור ולמעשה טענות כאלו מועלות בכל פעם שמתפרצת מגיפה. האם יש לך הוכחות כלשהן הפעם?

למעלה