שלום לכולם

liatyaniv

New member
שלום לכולם

הייתי רוצה לדעת איפה אפשר ללמוד קפוארה,שמח אם תמליצו לי על מקומות באיזור ת"א.

Ze Colmeia

New member
יש...

כנס לאתר הזה כנס לאינפו וקלאסס סקצואל תראה שם יש דיי הרבה בת"א

jennie 00

New member
הינה גם עוד כמה....

"Graf" High School Monday & Thursday: 18:00 - 19:30 - Ages 8-11 19:30 - 21:00 - Ages 13-18 Shenkin Monday & Thursday: 19:30 -22:00 - Ages 15 and up Ages 10 - 15 Monday & Thursday 18:00 - 20:00 High-school And Adults Monday & Thursday 20:00 - 22:00 נדמה לי שיש עוד כמה..אבל זה מספיק לבינתיים...

capoeira rulles

New member
אם את רוצה קבוצה בגילאים שלך../images/Emo26.gif

תבואי לאימון של עידן הררי בביה"ס אליאנס. זה מתקיים באולם הספורט הגדול באליאנס בימים ראשון ורביעי בין השעות 9 בערב ל12 ורבע בלילה בערך. יש שם גם ממש מתחילים אז אין לך מה לדאוג. תבואי היום.

Ze Colmeia

New member
במכון כושר....

"אבריבודי" בדיזינגוף (ליד הסנטר) מךמד בשעות הערב מאגו, הוא אחד הקפואיריסטים הכי טובים בארץ (מבחינת רמה) ואני הבנתי שהוא מלמד רק מבוגרים.

Ze Colmeia

New member
הנה הפרטים...

Graduado MAGOO בדיזינגוף "EveryBody" מכון הכושר Sundays - 22:00 - 23:00 Wednesdays - 22:00 - 23:00 For details: 067-248820 - אריאל

Escova

New member
מזה תלוי מה היא מעדיפה ???

מה אתה מפגר ??? היא יודעת את ההבדלים ??? אתה יודע ??? אז שתוק !!!! צריך להכניס לפורום את הסקג'ואל... של כול הקבוצות...

juli capoeira

New member
יש הבדל!

לדעתי אבאדה יותר טוב..אני ממליצה לה אבאדה!!!! אם אתה רוצה לדעת את ההבדלים, תגיד.

Ze Colmeia

New member
אני...

לא תלמיד שלו, ואני גם לא מכיר אף תלמיד שלו
פשוט אם תראה את הבן אדם הזה תראה כמה שהוא טוב. ראיתי אותו בבאטיזאדואים. והוא היה אצלנו האימון שנה שעברה. וגם הרבה מאמנים אחרים בארץ חושבים ואומרים כך.

jennie 00

New member
לא שמעת על נאסריו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא משנה העיקר לא לריבבבב

benny afro

New member
שמעתי על נסריו...

שמעתי על הרבה מהמורים של קורדאו,חייב להגיד שלקוואקה יש לי כבוד,פחות או יותר,עוד לא פגשתי אותו,אבל את התלמידים שלו כן,ואני חייב להגיד שהם שלושת-רבעי אבאדאיסטים,אין קשר לשאר הקורדאו ג'י אורו בארץ...

DORA16

New member
....

חברה שלי הייתה תלמידה של קוואקה... יש מחר את הבטיזדו של הקבוצה...

למעלה