שלום לכולם

א וריה

New member
שלום לכולם

שלום אני חברה של אילת החן וכמו שאתם בטח יודעים לאילת יש גידול במוח מזה שלוש וחצי שנים והיא בת 37 נשואה ומגדלת שני ילדים בני 5 ו 9 (משגעים) בתקופה האחרונה התברר כי הגידול במצב שמצריך טיפולים בכימו' הטיפול שניתן ע"י קופ"ח לה משתייכת אילת הינו בתרופה הניקראת p.c.v לתרופה זו יש תופעות לווי קשות ביותר ופגיעה ממשית בתיפקוד היום יומי,כמו כן יש סבירות לתופעות שיגרמו לנזקים בילתי הפיכים אילת כידוע הצליחה לתפקד בצורה חריגה למצבה ביחוד עם הילדים תרופה זו ללא ספק היתה קוטעת ופוגעת ביכולת תפקודה כאם. במקביל יש תרופה הניקראת טמודל שתופעות הלווי של מזעריות. אילת וגורמים נוספים ורבים ניסו להשיג את הטמודל מקופ"ח לה אילת משתייכת אך ללא הועיל. בימים אלו ממש היתברר כי אין אפשרות לדחות את הטיפול יותר ואילת התחילה לקבל טמודל שניתרם ע"י גורמים שונים אך הכמות שניתקבלה מספיקה לקורס 1 בלבד, עלות כל קורס הינה$2000 כחברתה של אילת החן אני פונה ומבקשת לעזור לי לעזור לה אשמח להשיב לכל שאלה בכבוד וברכה א וריה 052-851405

אוריה יקרה שלי../images/Emo51.gif

תודה לך על כל המאמצים...! מי יתן ומאמציך ישאו פרי! אור ואהבה. אילת

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif לך אילת החן ../images/Emo13.gif

שולח לך קרן אור גדולה עם
מכל ה
שרון
ולך אוריה שולח
גדול שיש לך כל הכבוד על מאמצייך שרון

../images/Emo140.gifתודה לשרון ומלמלה

לא חיכיתי לאלפי תגובות, רק לכמה.... שבוששו להגיע... זה מבאס. סליחה אם אני לא נמנעת מלכתוב זאת, סליחה על הכנות. אילת.

קוסטיקה

New member
אינני יודע אם התייחסותך כאן

הינה לתגובות אליך ישירות! או ל-א וריה. בכל אופן תגובה שלי במסר ל-א וריה לא זכתה למענה.

קוסטיקה יקר

אפשר להתייחס אלי וגם אל אוריה פה, ובעניין המסר -היא בטח תענה לך, היא היתה רחוקה מהמחשב ביומיים האחרונים. אור ואהבה. אילת.

טמודל

תודה לא וריה ותודה לאילת שלמרות המצב ממשיכה להיות חלק פעיל בפורום. אני רוצה להוסיף מעבר להסבר של אוריה על הטמודל והעלויות הכרוכות בהמשך הטיפול, שאם ויש ביניכם מישהו, או מכיר מישהו, שיש ברשותו את הכדורים ואין הוא נזקק להם יותר,ניתן להעבירם כתרומה במאמץ לגייס את הכמות הנדרשת לאילת להמשך הטיפול. בהצלחה לאילת ואוריה אילת, תרגישי טוב (בלי פירורים) גלי (נ.ב. איזה ילד בשם דני חיפש אותך אתמול והיום בבית אבל לא היתה תשובה)

i wish 2

New member
יש היום כתבה ../images/Emo62.gif

בעתון ידיעות במוסף "תל אביב", יש היום כתבה על מקרה דומה לזה של אילת- אב לחמישה ילדים התובע את קופ"ח מכבי, על מנת שיוכל לקבל את כדורי הטמודול. וסתם מחשבה שעוברת לי בראש אולי אפשרי לאחד ביחד מספר אנשים שזקוקים לתרופה, ובאופן הזה לגשת לתביעה?! לגרום להד ציבורי בנושא?! ולאילת, מחזיקה לך אצבעות.
ולאוריה, מחזקת את ידייך על המאמצים.

תודה...../images/Emo142.gif

גם עלי התפרסמה כתבה דומה לפני כחודש. הופעתי גם בתכנית של אושרת קוטלר בערך באותו זמן, כך שהד ציבורי עוררתי, בכל האמצעים האפשריים... הלואי זה היה עוזר. אני מתפללת שמשהו יעזור לנו, לאיש ההוא ולי... אני הבנתי שאני לא מסוגלת כרגע למלחמות, פיזית ורגשית, לכן פרשתי מהמאבק המשפטי. אשמח לקבל כל עזרה שהיא, תודה!!! אור ואהבה. אילת.

א וריה

New member
שלום לכולם

אני בטוחה כי אי הצגת הדרך לסיוע מקשה על רבים רציתי לידע אתכם כי נפתח חשבון בנק לצורך התרומות לרכישת הטמודל מי שמעוניין יקבל ממני את מס' החשבון אפשר לקבלם פה או בטלפון 050-421116 052-851405 תודה לכל אלו שכבר יצרו קשר.

למעלה