שלום לכולם !!!!!

halva26

New member
שלום לכולם !!!!!

טוב, אז הפנו אותי לפורום הזה מפורום מוזיקה ברזילאית ואמרו לי שתוכלו לעזור לי . אני (בחורה) מתה על הריקוד הזה שנקרא קפוארה ואני מתה ללמוד אותו רק שאני צריכה שתפנו אותי למקום בת"א (הכי טוב לי), אבל אני מחפשת מקום באמת טוב ומקצועי (לא איזה חוג במתנ"ס של מישהו שלא מבין) . אני גם מתה על ברזיל, על המוזיקה ועל כל מה שקשור אליהם . זה קשה ללמוד קפוארה ? צריך כישורים מיוחדים ? גמישות יתר ? כושר גופני טוב ? (אין לי מי יודע מה ....סתם כמה פעמים בשבוע בחדר כושר) . חוצמזה שאני בת 27 , לפי מה שראיתי כולכם ילדודס ..יש קורסים לאנשים בגילי ? כמה עולה ללמוד קפוארה לשיעור או לחודש (בערך) ? טוב, המון שאלות - אבל תעזרו לי . ים תודות !!!!

Ze Colmeia

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

קודם כל אני רוצה להבהיר לך משהו שכשתלמדי קפואירה כבר תדעי טוב מאוד, קפואירה היא אומנות לחימה לכל דבר, ואינה ריקוד
בת"א ליד הסנטר יש מכון כושר שנקרא "evrybody" שם מלמד קפואיריסט בשם מגו אני יודע שהו מלמד בשעות הערב ורק מבוגרים, אם זה לא מתאים לך יש עוד הרבה מקומות שמלמדים בת"א אבל שם אני יודע בטוח שמלמדים מבוגרים. קושי הוא דבר יחסי ואינדוידואלי אליך, יש דברים שקל ללמו ויש קשים. יש רק כישור אדח ממש חשוב בקפואירה והוא פשוט לדעת לשמוח
הגמישות היא יתרון, אני היום הרבה יותר גמיש ממה שהייתי לפני שהתחלתי ללמוד, עובדים על גמישות לא חייב שיהיה גמישות מראש. גם כושר גופני הוא משהו שתפתחי עם האימונים. מחירים בערך 200+ לחודש בדרך כלל 2 אימונים בשבוע.

MerlinTheWizard

New member
איפה 200 +?!

אצלי אני משלם 180 בחודש אבל זה בראשון אני לא יודע מי מאמן בת"א אבל יש פה מישהו שרשם אני אעביר לך קישור עוד דקה.

Ze Colmeia

New member
תשמע...

זה תלוי כמה אימונים בשבוע, מה הרמה של המורה וכמה המקום לוקח לעצמו... אני משלם 220 ש"ח בחודש...

MerlinTheWizard

New member
המאמנת שלי ג'יני

דרגת אינסטוטור בקרוב פרופסור לוקחת 180 עם 2 אימונים בשוע כל אחד שעה וחצי ולפעמים יותר זה ממש יוקרתי 220 ש"ח בטח מקום מיוחד! טוב אבל זה של העיריה זה במתנ"ס אז אולי בגלל זה!

Ze Colmeia

New member
אז...

זו הסיבה...אני מתאמן במגרש של האוניברסיטה, כנראה שלוקחים יותר... רגע אני רוצה להבין איזה חגורה אצלכם זה אינסטרוטור ואיזה פרופסור (מבחינה מספרית)

thorondor

New member
תשובה

אינסטוטור זו חגורה 5 (כחול), ופרופסור זו חגורה שישית (ירוק-צהוב-כחול).

halva26

New member
וואוו

המון תודה, איזה חמודים ..איזו מהירות תגובה !!! אני כבר היוםן הולכת לברר ב everybody מה מי מו ...... המון תודה !!!! מבטיחה להישאר ולקרוא אתכם .

Ze Colmeia

New member
תראי...

אני לא חושב שהוא מלמד בחופש בגלל שאני מאמין שהוט טס לברזיל יחד עם משלחת שיצאה מהארץ, אבל בתחילת שנת הלימודים בטח תוכלי כבר להתחיל.

TIS

New member
קפואירה היא גם ריקוד

במובן מסויים. בפועל, היא אומנות לחימה משולבת בריקוד. אבל בקבוצה שלי ("מינאס ברזיל") שמים דגש גדול מאוד על האומנות ופחות על הלחימה, אז זה תלוי איפה היא תלמד.

למעלה