שלום לכולם

וויליאם

New member
שלום לכולם

טוב, אז ככה. אני נער בן 17, נמשך לבנים, אבל עמוק בארון. מעולם לא גיליתי לאף אחד את זה, ובטח שלא הייתי עם אף אחד. אני כל הזמן רק חולם ומפנטז על זה. אפילו להתנשק עוד לא עשיתי, גם לא עם בנות. אני לא יודע איפה אני יכול לדבר על זה בכלל, או לפגוש אנשים במצבי, וזה ממש מדכא אותי. אני מקווה שאני אמצא פה אוזן קשבת, שתסכימו לקבל אותי לפורום. וויל

לירונר

New member
לוויל........

לוויל היקר שלום.... אני גם בן 17.. היה לי יומולגת אתמול (26/12) אני בתוך הארון אבל יש לי ניסיון..... אני אשמח אם תשאיר לי הודעה נ.ב. האי מייל לא נכון....

MARMELAD

New member
אהלן וויליאם

בוא אני אגלה לך סוד - כולנו היינו פעם בני 17... כולנו היינו פעם בארון... וכולנו היינו בתולים ותמימים. (חוץ מחברי הפורום שעוד בני 17 / עוד בארון / עוד בתולים ותמימים - מי אמר אלי פלס?
) אז אל תדאג. ברוך הבא. אתה מוזמן להצטרף למשפוחע´ ואני מאמין שתמצא תוך יום יומיים מספיק מקום גם בשבילך. ואם יש שאלות - הערות - הארות - אשמח לקבל. גיא

יובל16

New member
טוב... אני כאילו בן 16... וחצי!!!

אבל אני לא ממש תמים... ולא ממש בארון... כאילו, תלוי בפני מי... ובקשר לבתול... אני בתול, כאילו בערך... כאילו רובי בתול... טוב לא משנה!!!!! נעזוב...

.m

New member
היי וויל ../images/Emo24.gif

ברוך הבא, אני בטוחה שתמצא פה אוזן קשבת ואפילו כתף תומכת. (ותמיד יהיו כאלה שיסכימו לנדב חלקי גוף נוספים...)
mai

my self

New member
שלום וויליאם (הבן של צ´ארלס?)

טוב, אז ככה. אני נער בן 19 עוד כמה חודשים, נמשך לבנים, אבל עמוק בארון. מעולם לא גיליתי לאף אחד את זה, ובטח שלא הייתי עם אף אחד. וכו´... ובכן, שתבין שיש הרבה במצבך. ויש כאלה שניתן להחליף את 17 ב- 19, את 19 ב- 22 וגם יותר מכך. אז איפה אתה יכול לדבר על זה? קודם כל כאן. לפני חודש לא חשבתי בכלל לכתוב כאן. אז גם זה צעד אחד קדימה, וכאן אתה יכול להכיר אנשים. בקשר לעולם האמיתי - קל נורא להציע "למה שלא תלך לקפקא, או לדום, או לאמו" (כן, אני מודע להבדלים). אני יודע שזה לא כך, ועד שאתה לא אקטיבי בנושא, כלומר מחפש, אתה תלוי בחסדי גורל. בכל מקרה, זה עניין של תהליך. אצל כל אחד הוא מתרחש בקצב שונה, זה תלוי באישיות שלך וברצון שלך. אם מתישהו תרצה להיגאל מבתוליך, יש את הגַנים ויש את הצ´אטים (כמקום לחיפוש סטוצים; למטרות אחרות העניין שונה), אבל על שניהם לא הייתי ממליץ. אני לא מאמין שמעשה נמהר יקדם אותך במשהו, או ישפר את הרגשתך לטווח ארוך. בקיצור, do it your own way.

my self

New member
סליחה על ההודעה המבולגנת

והבלתי ערוכה בעליל. מקווה שיצא ממנה מסר כלשהו.

MARMELAD

New member
וואו

וואו וואו וואו אתה זוכר איפה היית לפני חודש.......???
גיא

my self

New member
המממ...

לא כל כך רחוק מהמקום בו אני נמצא עכשיו. דעות יש לי על כל דבר, פשוט אני לא תמיד כותב אותן
זו לא חוכמה גדולה לעודד אנשים במצבך. אתה מוזמן להציץ בפורום תמיכה נפשית לצעירים ולהתרשם מהסימביוזה שבה כל פעם מדוכא אחד מעודד מדוכא אחר, כאשר האדם אותו צריך לעודד מתחלף כל פעם (ואני לא מתייחס לתופעה בזלזול, להיפך). ונכון שיצרתי כאן מספר קשרים (קשרי ידידות כמובן), אבל מצבי האישי לא ממש השתנה מאז תחילת דצמבר. מה שכן, היכולת לשוחח עם אנשים על נושאים שעד עכשיו שמרת לעצמך בלבד בהחלט תורמת לשלווה נפשית, באופן זה או אחר.

MARMELAD

New member
מייסלף יקירי......

אני אגלה לך סוד - החיים שלי לא מושלמים. בכלל לא. וגם אם אני לא בארון זה לא אומר שהכל נהדר וצבעוני עם לבבות.... לצערי! ודווקא בגלל שאני לא יודע הכל ובגלל שאני לא חי חיים מושלמים - אני יכול לתת את הנסיון שלי לאחרים ובמקביל לקבל מהם רעיונות ודעות לגבי דילמות שיש לי עם עצמי. את הפורומים של סער אני דווקא מכיר - ומוכרת לי שיטת התמיכה של "היום אני אתמוך בך ומחר אתה בי". היא עובדת. בגלל זה נורא היה לי נחמד לראות שהחלטת לצאת מפינת הקוראים השקטים ולהצטרף לחברי הפורום. למה? כי זה צעד קדימה. כי עצם זה שיש לך עם מי לדבר, והעובדה שיש לך מה לאמר - כבר מראה שעשית עוד צעד כלפי עצמך. וזה המון. המון. המון. אז אל תגיד שלא היה שינוי. עצם המעבר בין קורא שקט לחלק מהפורום הוא כבר צעד קדימה - ומכאן אפשר רק לעלות.

לירוי25

New member
היי וויל, נסה קבוצות תמיכה

אתמול אני ובעלי שיחיה הלכנו לקבוצת תהי"לה, שזאת בעצם קבוצת תמיכה של הורים שהילדים שלהם יצאו מהארון. מ ד ה י ם ! ! ! אחרינו היתה קבוצה של חברה צעירים, בדיוק במצב שלך שגם מגיעים לשם. העיצה שלי היא לחפש ב-144 או באינטרנט את הטלפון של האגודה לשמירת זכויות ההומואים והלסביות. הם נמצאים בנחלת בנימין. מנסיון שלי, רק טוב זה יכול לעשות!! בהצלחה!

למעלה