שלום לכולם

harari10

New member
שלום לכולם

אני חדש בפורום... שעמתי רבות על הלקה פינק פוילד סיפרו לי עליהם הרבה דברים טובים עליהם אבל אני אישית לא כל כך מכיר את הלהקה ... תמליצו לי על שירים טובים שכדאי לי להתחיל לשמוע

נימרודל

New member
שירים?

אני לא חושבת שכדאי לפרק את האלבומים של פינק פלויד לשירים. תשמע דיסק אחד. חבל לפרק כי הם שמים את השירים בסדר מסוים, כמו לספר סיפור. אז זה בעצם כצו לראות סצינה מסרט. משהו חסר. אתה מבין? ברוך הבא לפורום אבל!!!!!!!! מקווה שתהנה.

חחח... כן, אבל...

זה לא הולך ככה בקאזה... *אי חוקיות* אז אני פשוט אפרק לך את הדיסק האהוב עליי של פינק פלויד (כאילו שאני מכיר כל כך הרבה) לשירים: כדאי לך *להוריד* את השירים הבאים: Speak to me Breath On the run Time The great gig in the sky Money Us and them Any colour you like Brain damage Eclipse ותשמע אותם גם בסדר הזה... אבל למען האמת Wish you were here ו-shine on you crazy diamond יפים מאד, ולמען האמת (עוד יותר) אני מאמין שהשיר המפורסם ביותר שלהם (לפחות אצלי) זה another brick in the wall.

Norweign Wood

New member
ברוך הבא:)

אני חושבת שנימרודל צודקת, כל אלבום זאת יצירה שהרבה יותר כדאי לשמוע את כולה ולא רק חלקים ממנה

מממ..קודם כל welcome../images/Emo140.gif

אני מציעה לך שאם יש מצב להשיג את דראק סייד או רליקס, לדעתי אלה שני אלבומים טובים, דארק סייד הוא נורא מפורסם, רליקס פחות אבל אני אוהבת אותו בגלל המגוון המוזיקלי.. הוא לא יחידה אחת כמו רוב האלבומים, הוא נותן לך לטעום מכל מיני סוגים.. מממ..בהצלחה ותבלה:)

למעלה