שלום לכולם! אני מחפשת טיפ איך לנקות חלונות(זכוכית) כך שלא יראה עליהם סימן של ניגוב. תודה!
G geni1 New member 27/8/03 #1 שלום לכולם! אני מחפשת טיפ איך לנקות חלונות(זכוכית) כך שלא יראה עליהם סימן של ניגוב. תודה!
S sshoshan New member 27/8/03 #6 אני משפריצה מים,אחרי זה מעבירה סמרטוט עם אקומוניקה,אחרי זה שוב משפריצה מים,ואוספת אותם עם מגב.אם נשארים סימני טיפות סוררים-מנגבת עם עיתון מקווצ'ץ'.
אני משפריצה מים,אחרי זה מעבירה סמרטוט עם אקומוניקה,אחרי זה שוב משפריצה מים,ואוספת אותם עם מגב.אם נשארים סימני טיפות סוררים-מנגבת עם עיתון מקווצ'ץ'.
A adigreen New member 27/8/03 #7 איקונומיקה? הרי תפקידה הוא חיטוי למה איקונומיקה? ומה קורה אם יש טיפטופים של האיקונומיקה על הריצפה, לא נישארים כתמים בהירים? אלעד
איקונומיקה? הרי תפקידה הוא חיטוי למה איקונומיקה? ומה קורה אם יש טיפטופים של האיקונומיקה על הריצפה, לא נישארים כתמים בהירים? אלעד
S sshoshan New member 27/8/03 #8 אחרי דוקטורט בחומרי ניקוי שמתי לב שהיא מסירה את הלכלוכים מהשמשה.לרצפה זה לא מזיק כי זה על הסמרטוט. גם את הספונג'ה אני עושה,בנגלה ראשונה,במים מהולים באקונומיקה.
אחרי דוקטורט בחומרי ניקוי שמתי לב שהיא מסירה את הלכלוכים מהשמשה.לרצפה זה לא מזיק כי זה על הסמרטוט. גם את הספונג'ה אני עושה,בנגלה ראשונה,במים מהולים באקונומיקה.
A adigreen New member 27/8/03 #9 ../images/Emo9.gif התואר הינו במסגרת עבודות הבית בניקיונות או במסגרת עבודות הבית באוניברסיטה? אלעד
א אופה3 New member 27/8/03 #11 יש גם סיליקון פרוטקטור של סנט מוריץ פשוט מעולה, אחרי הניגוב, אני משתמשת במגבות נייר, שימו את היד ותראו איך כל הטביעות אצבעות נעלמות, נסו ותראו? ערב נפלא אופניקה
יש גם סיליקון פרוטקטור של סנט מוריץ פשוט מעולה, אחרי הניגוב, אני משתמשת במגבות נייר, שימו את היד ותראו איך כל הטביעות אצבעות נעלמות, נסו ותראו? ערב נפלא אופניקה
S sshoshan New member 27/8/03 #12 בנקיונות,כמובן.אפילו יש סוכן חביב שמביא את החומרים ישירות אלי,באריזות של 4 ליטר. באוניברסיטה?רק תואר ראשון. חבל שאין פקולטה למדעי הנקוי. הייתי מרצה.
בנקיונות,כמובן.אפילו יש סוכן חביב שמביא את החומרים ישירות אלי,באריזות של 4 ליטר. באוניברסיטה?רק תואר ראשון. חבל שאין פקולטה למדעי הנקוי. הייתי מרצה.
R Ros3mary New member 29/8/03 #14 חדשה בפורום הזה בקשר לנקיון חלונות,למדתי את זה מחוג ויטראז שהשתתפתי בו, הכי טוב וזול לנקות בצמר פלדה יבש בלבד ... כשאתם מרססים בתרסיסים למיניהם המון חומר כימי מאד מזיק מגיע לריאות שלכם...
חדשה בפורום הזה בקשר לנקיון חלונות,למדתי את זה מחוג ויטראז שהשתתפתי בו, הכי טוב וזול לנקות בצמר פלדה יבש בלבד ... כשאתם מרססים בתרסיסים למיניהם המון חומר כימי מאד מזיק מגיע לריאות שלכם...
R Ros3mary New member 29/8/03 #16 לא שורט הכוונה היא לצמר פלדה שבא בחבילות גדולות , רך וארוז בצורת כדורים,מכיר? והחלון מבריק....אני מזמן עברתי לשיטה הזו,כי כל הבית שלי מוקף בחלונות גדולים.
לא שורט הכוונה היא לצמר פלדה שבא בחבילות גדולות , רך וארוז בצורת כדורים,מכיר? והחלון מבריק....אני מזמן עברתי לשיטה הזו,כי כל הבית שלי מוקף בחלונות גדולים.
P psa New member 29/8/03 #17 ברוכה המצטרפת יקירתי../images/Emo140.gif כיף לראותך פה. גם את פריקית של טיפים????
R Ros3mary New member 29/8/03 #19 היי פסא,תפסת אותי בקלקלתי../images/Emo6.gif כן,בין היתר אני גם פריקית של טיפים.