שלום לכולם!

spider kisser

New member
שלום לכולם!

אני לא מבטיח לכתוב הרבה כי אני יותר בקטע של לצפות בסדרות מצוירות(אני בן 16, עולה ל יב', אבל בתוכי אני עדיין צעיר). רציתי לשאול, אם יש עוד מישהו שזוכר את הסידרה, שאגב לדעתי היא הכי טובה, שהיתה בערוץ 6(כמה מפתיע) לפני בערך 9 שנים, היא נקראה משהו כמו נץ הכסף, לא זוכר בידיוק, אני זוכר שהייתה חללית עם רובוטים בצורת אדם, שנלחמו כל הזמן, ואז בסוף כל פרק הרובוט הכתום(שהיה נער צעיר) היה נכנס לסימולטור כזה ועונה על שאלות בנושא חלל או משהו כזה, אני אשמח עם מישהו יגיד לי מה השם של הסידרה הזאת... ואגב, אהבתי את הסדרות של פעם, כמו קאראטה מיאו, ועוד סדרה שהיו בה אנשים בצוללת וכל פעם כשמשהו היה קורה הם היו נהפכים לחיות מימיות, אהבתי גם את סופר רייסר, ועוד הרבה ששודרו לפני שנים, ואין להן זכר כיום

Shai Felton

New member
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

תהנה בפורום! אין לי מושג על איזה סדרה אתה מדבר....

אנדרו15

New member
תגידו

לא מצאתי את silver hawks בקזאה למישו יש רעיון בשבילי? אני כבר מיועש

*מיואש* קודם כל:)

דבר שני אתה בחיים לא תמצא silverhawks בקאזה (רושמים את זה מחובר) אם אתה תצליח למצוא באינטרנט יותר מפרק אחד שהוא לא בשפה זרה של סיבלבר הוקס (גרמנית , צרפתית) אלא באנגלית אני אוריד בפניך את הכובע

ברוך הבא

spider kisser

New member
קודם כל תודה רבה

אתם לא ידעים כמה התרגשתי לראות שוב את גיבורי הילדות שלי... יש לי עוד שאלה, מה בדבר באנשים האלה שחיו בצוללת וכל פעם כשקרה משהו הם היו נכנסים לבריכה והיו הופכים בה לחיות מימיות(אני זוכר שהיה דולפין אחד...). והאם יש סיכוי שנזכה לראות אותם בערוץ 6?, או בכל ערוץ אחר אם כי לא יכול לחשוב על אחד,שישדר שוב את הסדרות הכי טובות שהיו אי פעם, לדעתי הן הרבה יותר שוות מחלק מהסדרות שיש עכשיו, טוב אולי רק ליגת הצדק, אבל גם אותה אפשר להוריד, נמאס לי כבר מהסדרות היפניות האלה, ופוקמן, לדעתי כבר ממש מיצא את עצמו, וגם ג'קי צ'אן, זה הכל אותו דבר רק רעים חדשים, ולאקי לוק... מה יפה בזה?

למעלה