שלום לכולם

udi gidron

New member
שלום לכולם

אני חדש בפורום ונושא טיולי אופניים מאוד מעניין אותי בזמן האחרון ואני מעוניין להיכנס לתחום הזה יותר חזק. אני צריך את עזרתכם, איך מתחילים, מה קונים, כמה זה עולה ואיפה אפשר למצוא שותפים או קבוצות לרכיבה. אני מתחיל אז קחו זאת בחשבון. תודה מראש, אודי

tiranm1

New member
שלום גם לך קהל נכבד....../images/Emo8.gif

ברוך הבא לקהילה. תוסיף עוד קצת פרטים שיסייעו לנו לעזור לך. גיל תקציב (חשוב מאוד). סגנון רכיבה צפוי - מכיוון שאתה לא רוכב, נסה להגדיר איזה סוג רכיבה תעניין אותך. יש מאמר על סוגי רכיבה במאמרים של הפורום. קרא אותו. כל פרט נוסף שרלוונטי לדעתך יעזור. אסוף את הפרטים וחזור לשאול אותנו...... ב-ה-צ-ל-ח-ה.

tiranm1

New member
הנה קישור "פיצוץ" בשבילך.....

קישור : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=652&art_id=501

udi gidron

New member
תודה על העזרה....

תודה רבה על כל העזרה והקבצים המועילים. אני מחפש טיולי אופניים בשטח(יער בן שמן ירקון וכו') התקציב שלי להתחלה הוא 1500 ש"ח. אם אני אראה שניתפסתי אני אשדרג את עצמי. מה דעתכם?

tiranm1

New member
Go For It.....

קח בחשבון עוד כמה הוצאות בדרך - קסדה (חובה), מכנסי רכיבה (רצוי), ערכה לתיקון פנצ'רים (מומלץ ביותר) ועוד כמה דברים קטנים שיכולים לחכות להמשך. צא לסיבוב חנויות (יש רשימת חנויות מומלצות במאמרים), תראה מה יש ומה מתאים לך וחזור אלינו עם שאלות. בעיקרון, בסכום המדובר, אתה תמצא אופני זנב-קשיח, 8 הילוכים מאחורה, בולם קדמי בסיסי מאוד. אתה יכול לנסות למצוא אופניים מיד שנייה ואז תוכל להשיג בקלות אופניים עם מכלולים עדיפים בהרבה - מזלג ברמה טובה, 9 הילוכים חישוקים כפולים ועוד. והעיקר - אל תתבייש לשאול כאן לפני כל החלטה. ב-ה-צ-ל-ח-ה.

Eyal Hershtik

New member
שלום אודי ! וברוך הבא לפורום ....

בתור רוכב מתחיל או יותר נכון אחד שרוצה להתנסות בדבר המלצתי לך היא פשוט להצטרף לטיול מאורגן כלשהו , להשכיר שם אופניים , להתנסות בזה פעם או פעמיים ואז תוכל להחליט אם אתה אוהב את זה או לא ... טיולים מאורגן שכזה שמיועד למתחילים תוכל למצוא באתר של קק"ל שבשיתוף איגוד האופניים מוציאה טיולים שמיועדים לרוכבים מתחילים כולל אפשרות להשכרת אופניים . כמו כן תוכל למצוא טיולים כאלו גם אם תרים טלפון לאחת מהכתובות הבאות: צוק מנרה: 04-6905830 [email protected] חווית הרוכבים בית אורן : 04-8307242 חברת "אופק בשטח" : סיימון 052662181 http://www.ofek-il.com/ חברת "גלגליל" : עודד 058403828 חברת "נעים בעמק" עמק יזרעל :יאיר 050344163 זהו... מקווים שתהנה ,ותחזור אלינו בקרוב עם חיוך כזה
ועם שאלה איזה אופניים מומלצות כדאי לקנות. אחרי שתקנה אופניים אנחנו כבר נדאג לטיולים וכל השאר שיהיה בהצלחה ואנחנו כאן לכל שאלה .... אייל

למעלה