שלום לכולם

paradoxile

New member
שלום לכולם

גריני קראה לי לפורום הזה עקב הודעה שכתבתי בפורום חולומות לפי איך שנראה לה ולי ההודעה הזאת מתאימה גם לפורום הזה אז היא תתפרסם גם כאן בקרוב נ.ב GOD SPEAKS TO US IN MYSTERIOUS WAYS

paradoxile

New member
תאוריות החלומות

בד"כ תמצאו אותי בפורום מוזיקה כלשהו אבל זה לא העניין. בקשר לסקר של חלומות לחיזוי העתיד. לא רק שזה אפשרי וזה קרה כמה פעמים לי כבר יש חלומות נבואיים 5 שנים. חלומות אלה החזירו אותי לאמונה באלוהים (לא לדת- אני חילוני גמור). זה התחיל בתור תחושות דז'ה וו חוזרות ונישנות והחלטתי לחקור את הנושא לעומק ולנסות להזכר במקור התחושה וזה תמיד הגיע לחלום זה או אחר. אחרי זמן מה פיתחתי תאוריות לגבי משמעות החיים. תאוריה ראשונה: לכל יצור נקבע תפקיד מסויים שהוא אמור לבצע לאחר ביצוע התפקיד אין ליקום(אלוהים) עוד צורך והיצור מת בדרך זו או אחרת. זה מסביר לפחות את הפיגועים כשנהרגים אנשים חפים מפשע. אני לא כל כך אוהב את התאוריה הזאת אבל היא אפרית בהחלט. תאוריה שניה: החיים בנויים על עוגנים- יש דברים שחייבים לקרות בזמן מסוים ובמקום מסוים. וכל השאר אלה דרכים אל העוגנים. במילים אחרות ובקצרה לא משנה מה נעשה ומה נבחר תמיד נגיע לאותן נקודות. דוגמא: בן אדם הולך לאוניברסיטת ת"א ללמוד הנדסת אלקטרוניקה וביקום מקביל לאוניברסיטת בן גוריון להנדסת תוכנה ובשני המקרים לאחר קבלת התואר מגיע לאותו מקום עבודה לאותו התפקיד מכאן שהחלומות שאני חולם הם העוגנים - כלומר אלה דברים שיקרו בוודאות כל השאר כבר תלוי באדם טווח החלומות הוא בין כמה שעות לפני המקרה עד ל3 שנים בינתיים

עוגן

הוא במו בית של ספינה טרופה אם עוד החושך רב ואין כוכב לי ואם הים גועש, על תורן ספינתי הדליקי, אמא, שושנה של אש. ואם החווירו עד בלי שחוק שמיים וחוט השחר דק, הושיטי יד חמה, ברכיני, אמא, ולב אל לב יחזק. כיפת זהב מעל תחתי תהום ודמי. שאני גל, שאני גל, אל ארץ חלומי. שאני בתבונה ואל תשאל נא מה לי. ציפור קטנה, ציפור קטנה, באופק מחכה לי. אם כלתי בחלומה תופרת כותונת לאהוב, נשקיה חרש על מצחה, הו אמא, אמרי לה כי אשוב. ואם תשאל מה הנתיב בים לי, ומה לי אצודד, הגידי לה: מנחת פלאים, הו אמא, לרך שיוולד.

גריני

New member
בוקר טוב וברוך הבא ../images/Emo140.gif

מקווה שתמצא את הדיירים נאים בעיניך ושתשב עימנו
(תגובה רחבה יותר תגיע בהמשך היום).

למעלה