שלום לכולם

PITBULL

New member
שלום לכולם

אני עומד לרכוש לאימי קטנוע 50 סמ"ק (יש לה ניסיון רב בנסיעה) כעת הבעיה שלי היא איזה דגם, [הדרישות הן-נמוך,קל,לא "עצבני",אמין (מאוד חשוב),קל לתפעול והחזקה] והאם לבחור משומש(מקס שנתיים פרטי) או חדש. מאחר ואני לא מתמצא במחירים ובדגמים בארץ הודה לכם על תשובות מנומקות אם ניתן. (טייפון למשל גבוה מידי) תודה מראש לכל המשיבים.

Shlomi TC

New member
אני הייתי הולך על אחד משני דגמים:

1-טייפון - בולמים נהדרים, פשוט, נפוץ מאוד, אמין וקל לתפעול. 2-סופר פיור - פשוט, חלקים זולים, הקטנוע בעצמו זול, גם כן קל לתפעול ואמין. אני אישית הייתי הולך על הטייפון רק בגלל הבולמים והאחיזה היותר טובה, לפי דעתי זה והאמינות הכי חשוב.

Shlomi TC

New member
ולמרות שהטייפון קצת יותר יקר

הוא השקעה לטווח הארוך (בעיקר אם הכבישים בעיר שלך לא הכי טובים בעולם). הסופר פיור זול מאוד ואפילו וחדש עולה מעט מאוד. סאן יאנג ניו סופר פיור: http://www.motobike.co.il/motobike/model/index.asp?id=37&manuf=698 פיאג'ו טייפון: http://www.motobike.co.il/motobike/model/index.asp?id=6&manuf=715

yuvalfra

New member
לפי הבנתי...

אמא שלך נמוכה? על כן הפיור יהיה בגודל מתאים בשבילה. הוא מצוין אם הנסיעות הם מאוד מאוד מאוד מאוד (ואני מדגיש שוב מאוד) קצרות בתוך תחומי העיר...זאת משום שלאחר כ-10 דקות של נסיעה האחוריים יתחילו להתלונן. מבחינת ביצועים הקטנוע מהיר מספיק ומאיץ מספיק טוב בשביל עיר סואנת. הבלמים על הפנים אבל אי אפשר לבקש יותר מדי בשביל מחיר כל כך נמוך.

PITBULL

New member
תודה על התשובות, הטיפון

גבוה מידי, האם אין קטנוע יותר יציב ופחות עצבני בתגובות מהפיור? להבהרה הקטנוע הקודם היה הימאה אקסיס שעשה את מלאכתו נאמנה עד שנגנב ועבר התעללות קשה לפני שהוחזר ...

קנה snp

super new pure נהגתי עליו,סיבוב קליל ברחבי העיר (מצטער,חטאתי,עדיין אין רישיון..),במהלך הנסיעה,בדקתי ככה: 1.האצה 2.בלימה 3.מתלים 4.מרווח גחון 5.מרווח ישיבה/נוחות 6.עיצוב 7.יציבות המסקנות. 1.הקטנוע מאיץ בצורה יפה מאוד,לא ניתן היה להגיע למעל 60 אך הוא הרגיש במיטבו,פשוט מדהים,קטנוע כייפי לאללה. 2.בלימה,הוא בולם,אם כי לא כמו cbr והשאר,מן הסתם בתוך העיר המהירות לא גבוהה מידיי,צריך ללחוץ על המנוף עד הסוף,אבל כשהוא מגיע לסוף,הוא נועל כמו שצריך,לא רע. 3.התלאות הוא עבר,לא בהצלחה,הוא קטנצ'יק,קצת משתולל כאשר יש סדקים גדולים בכביש,מתנערר ,אבל חוץ מזה בסדר,המתלים משטחים דיי טוב. 4.מרווח גחון דיי רע,אבל שוב,אני לא מנוסה,יש כאלו שמשכיבים על dr כמו ענקיים,זה תלוי באנשים,לי היה טיפה קשה לבצע פניות . 5.נוחות,אחלה ,מפנק ת'טוסיק,אבל אחרי רכיבה של 20 דקות טיפטיפה כואב,לא נורא כל כך,שטויות. 6.לדעתי,קטנוע פשוט יפיפה ! שחור,קטן,מאיץ,יפה לאללה,אהבתי. 7.לא יציב בדיוק (ראה ערך מתלים). בקיצור,קטנוע אחלה,ישרת את אמא כהלכה,מה גם שהקטנוע לא יקר (כ-7000 שקל לקטנוע חדש מהחברה 03).

למעלה