שלום לכולם !

underdog30

New member
שלום לכולם !

לאחר זמן מה שלא הייתי בפורום שלום לכולם ! ראשית, מזל טוב למנהלת החדשה. שנית, אני אבקש עצה ... העניין הוא כזה אני סטודנט למדעי המחשב ללא ניסיון וכמובן שלא מוצא עבודה. אני לומד באונ' הפתוחה.. עכשיו שאלת המליון $... איזה תחום אני יכול ללמוד בזמן הכי קצר ולשלוט בו.. אני לא עצלן.. אבל רעב .. לעבודה בתחום !. אני בעל רקע בסיסי ב C. אנא המלצתכם ועצתכם !!!

pixiER

New member
עבודות סטודנטים בתחום

החברות בדרך כלל מודעות לעובדה שהן לקחו סטודנט, ככה שלא מצפים לידע נרחב בשום תחום. בדרך כלל ידע תיאורטי הוא התחלה טובה, אבל בלי הניסיון, הוא לא עוזר הרבה, וזו גם הסיבה שתמיד יחפשו אנשים עם ניסיון...
בקיצור, תתפשר על כל הצעה שאתה מצליח לקבל, רק כדי לקבל דריסת רגל בחברה כלשהי. משם, זה כבר תלוי בך. תהיה טוב- תתקדם הלאה, לא - תלך הביתה, אבל לפחות עם קצת ניסיון...

underdog30

New member
צודק...

נכון אני מקבל את זה אבל.. לא קיבלתי תשובה.. מחשבים זה תחום ענק ויש המון תחומים. אני רוצה דריסת רגל.. ורצוי שהיא תהיה דריסה שאני אוכל לדרוך ולהרגיש יציב. מה דעתך?

Raytlin

New member
שאלה...

מה תנאי הקבלה באוניברסיטה הפתוחה למדעי המחשב??? וכמה זה עולה לשנה???

akapulko2020

New member
מוטב לשאול

בפורום אוניברסיטה פתוחה או לראות באתר או"פ ממה שאני יודעת-עקרונית אין תנאי קבלה-"הסמסטר הראשון הוא הפסיכומטרי שלך"

underdog30

New member
אין תנאים. זה עשה זאת בעצמך

..:) אין תנאי קבלה אבל אם אתה חכם אז אתה מצליח . שכ"ל יקר... ביחס לאונ' רגילה. אני עכשיו מקפיא אתא התואר כי נגמר לי הכסף...

pixiER

New member
או קי...

רוב העבודות שלוקחים סטודנטים מהתחום הזה, הן בדיקות תוכנה. לא הרבה חברות יתנו לך משרה בתכנות מההתחלה. בתחום של בדיקות תוכנה יש את הבדיקות בכלים האוטומטים, כך שהידע הנדרש הוא הבנה בסיסית בבדיקות תוכנה, מה ולמה בודקים, באגים נפוצים וכו... אני אף פעם לא עבדתי בתחום הזה, ולכן קשה לי לעזור יותר מזה... סורי...

ofirsd

New member
DOT NET

תתחיל ללמוד DOT NET אם זה C# או VB.NET זה מאוד יכול לעזור.

pixiER

New member
אם אתה מתחיל עם זה,

קח את ברצינות מספיק גדולה, כלומר בנה איזה פרויקט גדול (אם זה ב ASP.NET) או אפליקציה (אם זה ב #C או VB.NET) , שתוכל גם להראות בראיון עבודה את התוצאה, כי אחרת, כמו שכבר אמרתי קודם, לידע תיאורטי אין משקל גדול...
אם אתה מחפש איפה להתחיל, פנה אלי במסר אישי.

למעלה