שלום לכולם

• פותח הנושא vagy
  • פורסם בתאריך

Another Girl

New member
איזה שיחוק...

מתי,למה וכמה? ואגב- וולקאם

מה שהיא אמרה ../images/Emo13.gif

וד"א - אני היחידה שמתכננת לחלוץ נעליים כשאני אגיע לשם? o_O כבר נאמר לי שאני פנאטית

vagy

New member
הוא לא היא

חוץ מזה שלהוריד נעליים זה לא הדבר הכי משוגע שאנשים עושים שם. כשאני הייתי שם מישהו פשוט נשכב על הכביש, ולא פעם אחת כדי לוודא שהתמונה תצא כמו שצריך. מה שכן, הנהגים סלחניים ומחכים עד שמסיימים לצלם. אשתי עמדה באמצע הכביש גם כן כדי לצלם אותי. ועוד משהו, יש חנות של דברי ביטלס למי שמגיע לשם, ממש בין תחנת הרכבת של בייקר סטריט לבין ריג'נט פארק. כשהייתי בלונדון בשנת 2000 קניתי שם תוף מ"ספוג" כזה שמוציאים עליו את העצבים והוא התפרק עם הזמן. שנה שעברה שוב הייתי בלונדון והפעם לא היה להם את זה..... )-8 ירון

vagy

New member
הכוונה לתוף בצורה של...

התוף של רינגו כמו בתמונה של SGT PEPPER. מאוד יפה.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא, כי אני כבר הלכתי שם יחפה... ../images/Emo98.gif

והצטלמתי מכל זוית אפשרית (לצערם של הנוהגים בכביש באותה שעה)... איכשהו ההורים שלי לקחו אותי לשם ישר על היום הראשון בלונדון (כדי שאני לא אנדנד להם בשארית הטיול?) ואני לא עשיתי שיעורי בית, אז לא ממש היה לי מושג, וגם לא זכרתי שזה מול האולפנים, כך שבמקום לפתוח מפה (כמו אדם נורמלי) ולאתר את האולפנים בתחילת הרחוב, התחלנו לשאול עוברים ושבים איפה נמצא מעבר החציה. מצאנו מישהי עם שקיות מצרכים, נראתה מקומית (היא נראתה כאילו הרגע חזרה מהמכולת וזה לא שהיה הלכה לאיזשהו רכב) ובלי להתבלבל היא ענתה לנו
"Definitely, definitely that way!"​
כשהיא מצביעה (איך לא) על הכיוון ההפוך... תוך כמה מטרים היתה לנו תחושה שהיא לא ממש היתה סגורה על עצמה, ואבא שלי קפץ לפאב הקרוב, לשאול מישהו. תוך שניה יצא איתו החוצה בריטי חביב (ושתוי משהו, כבר בשעת אחה"צ מוקדמת) ונתן הוראות (נכונות ומדוייקות, לשם שינוי). אז למעבר הגעתי, הצטלמתי, ניקיתי במטליות לחות את הרגלים (לפני שאני מחזירה אותן לנעלים), קניתי בדוכן לוח אמייל של שלט הרחוב (מאד חמוד במגבלות התקציב) והיה אחלה. חוצמזה, כל הטיול לא הפסקנו להסתלבט על הבחורה ההיא, וה"דפנטלי דט ווי" הפך להיות מטבע לשון שימושי במשפחה שלי מאז ועד היום.

Endless Rain

New member
סחתיין! ומידע חשוב נוסף....

גם אני הייתי שם לפני שנה בדיוק (זה לא המידע החשוב...). הלכתי ברגל מ-Regeants Park, היכן שפול נהג לטייל עם כלבתו המפורסמת מרתה. אכן חוויה אדירה! ולידיעת המתכננים לבקר שם: יש מצלמת ווב-קם המכוונת למעבר החציה (מהזווית של כניסת האולפנים), כך שאם אתם באמת רוצים להגניב את חבריכם וקרוביכם, טלפנו אליהם מהמקום, ונפנפו לשלום! חבריכם הירוקים מקנאה יוכלו לצפות בכם און-ליין מאתר הבית של אבי-רוד.

מאור 87

New member
וואו מגניבב../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

למה לא הבאת עוד 3 אנשים שיחצו איתך את המעבר חציה

tin ker bell

New member
../images/Emo12.gif

רגע... המקום מוכר לי בטירוף..אמרת בייקר סטריט נראה לי הייתי באבי רואד!! כשהייתי בלונדון בביקור אצל אמא שלי שגרה שם לשלושה חודשים (עוד לפני שהכרתי לעומק את הביטלס..) היינו הולכים כמעט כל יום לבית קפה, ואכן, היה בדרך מעבר חצייה מוזר... והמקום נראה ביודק אותו דבר.. ואמא שלי גרה בביקר סטריט... הייתי באבי רואד! דברים מוזרים קורים לי בזמן האחרון

vagy

New member
אל תטעה

בתמונה זה כן אבי-רואד. בייקר סטריט זה רחוב אחר לגמרי ששם יש את החנות של הביטלס.

tin ker bell

New member
אני יודעת.. אני אומרת שאמא שלי גרה

בבייקר סטריט, אבל אם אני לא טועה היינו עוברים דרך אבי רואד כל יום...

vagy

New member
בדיוק

התחנת רכבת מלאה התמונות של שרלוק הולמס. ויש גם מוזיאון של שרלוק הולמס ממש ליד.

למעלה