שלום לכולם!

דקלה9

New member
שלום לכולם!

היי, אני דקלה, מעריצה של הביטלס כבר כמעט 8 שנים. הייתי לא מזמן בליברפול ולפני כמה חודשים ראיתי את פול בהופעה במינכן לראשונה בחיי (מומלץ מאוד, כמובן). טוב לראות שיש פורום כזה בעברית.
אני חברה בפורום מצויין ומומלץ מאוד (שכותרתו "macca-l"). סופ"ש מצויין לכולם וגמר חתימה טובה.

../images/Emo12.gif

ראית את פולי במציאות?!?!? איזה כיף לך!!!!!!! ברוכה הבאה, כמובן, ו... את מוזמנת לשרשאר תמונות מההופעה

דקלה9

New member
תמונה מההופעה

אומנם לא אני צילמתי, אבל הנה תמונה טובה מההופעה. מקווה שזה נשלח כמו שצריך, אם לא- אני אשלח שוב... (אני חדשה...)

שלום!

ברוכה הבאה לפורומנו הקט והחביב. ואני מצטרף לבקשתה של מרת יוסטשה ווי ומבקש ממך לשרשר כאן תמונות מההופעה (אם יש לך). גמר חתימה טובה גם לך ולכולכם!

tin ker bell

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

איזה כיף לך!! להיות בהופעה של פול... איך היה? מקווה שתשתלבי בפורומינו החביב וגמר חתימה טובה לכולכם!

דקלה9

New member
היה מעולה

תודה לכולם על התגובות למייל שלי! היה מעולה בהופעה, אחת החוויות הכיפיות של חיי. פול הופיע שלוש שעות רצופות, הוא היה ממש מעולה, משעשע מאוד (הריץ דאחקות בגרמנית, קיפץ ורץ על הבמה...). אני ממליצה לכולכם, אם מתאפשר לכם, לרוץ להופעה הבאה שלו אם אתם נתקלים בפירסומים עליה...

אבל ליתר בטחון../images/Emo70.gif

כמה עלה לך כרטיס כניסה? כמה שעות לפני ההופעה היית שם? ממש מפחיד אותי כמה אנשים בהופעות האלה!!!!!!!!!!!
אבל, בכל זאת, אפשר להבין אותם...

דקלה9

New member
ההופעה

הכרטיס עלה 130 יורו בסה"כ (מתוכם 74 יורו הכרטיס עצמו וכל השאר-עמלה...)- אבל זה פעם בחיים וכו'... הגענו משהו כמו שעה לפני ההופעה עצמה והיה שם מאוד עמוס אבל הגרמנים נורא מאכזבים- הם ישבו רוב ההופעה כמו ייקים טובים ומחאו כפיים כמו להופעה של הגבעטרון. טוב- אני קצת מגזימה- אבל שום מראות של התעלפות או צרחות היסטריות חריגות לא היו שם (מלבד בחורה אחת, אבל כשזה רק בנאדם אחד, זה קצת מצחיק).

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גבעטרון!

היו ישראלים? ואני לא בקיאה ביורו...
אז..... כמה שקלים זה בערך?

דקלה9

New member
ההופעה

הייתי שם עם חברה מהארץ ופגשנו במטוס למינכן עוד שני ישראלים. וההערכה לגבי 650 ש"ח קרובה למציאות. היורו עומד על 5 ש"ח בערך.

דקלה9

New member
לגמרי

היה באמת מדהים. אני מאוד מקווה שהוא יבוא גם לארץ... פעם הייתי בבוקר של הרצאות במרכז עינב, בתל אביב (לפני 5 שנים בערך) ומישהי סיפרה שהיא פגשה את פול בלונדון (היא היתה מצויידת בתמונות, כך שהסיפור היה אמיתי למדי) ושאלה אותו למה הוא לא בא להופיע בארץ. הוא ענה שהוא מפחד... אחרי הפיגוע של היום, כנראה שהוא לא יבוא לכאן בימים הקרובים...

Miss CB

New member
לא נראה לי שזה היה בראש שלו

בכל מקרה, עם הפיגוע של היום או בלי.

דקלה9

New member
כן, זו כנראה האמת...

אני פשוט מנסה למצוא הומור בעניין (בעובדה שהוא לא מגיע, לא בפיגוע).

Another Girl

New member
ברוכה הבאה...

מצטערת שאני לא במצב רוח לקבלת פנים חמימה יותר...

וואי איזה כיף לך!!!!!!!../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif

איך הייתי רוצה ללכת להופעה שלו פעם!!!!!!! אבל זה בטח עלה הון
בהופעה בקוליסאוס כל כרטיס עלה 1200 יורו... אמא'לה... אה ו... ברוכה הבאה

למעלה