שלום לכולם

שלום לכולם

שמי אסנת ואני מיסטיקנית העוסקת בקלפי טארות - מסיבות, הרצאות, קורסים, ייעוץ אישי ועוד. השתתפתי בפורום הזה בגלגול הקודם שלו ועזבתי. עכשיו אני רואה שהוא התמלא בחיים חדשים והמון כוונות ורעיונות טובים. שמחה להצטרף אליכם שוב :) אני מנסה להתפרנס מהקלפים וזה קצת קשה. העסק שלי הוא בבחינת מותרות ובמצב של היום זה קצת צולע. אני אמנם מכניסה סכום קטן וקבוע בכל חודש בשישה החודשים האחרונים אבל זה לא מספיק. יש משהו חדש על הפרק בנושא ואני אשמח לשתף אתכם אם וכאשר זה יצא לפועל או לפחות יתחיל לקרום עור וגידים. שיהא לכולנו יום של קסם אסנת :)

siv30

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

התחום שלך נראה מרתק. אין מילים בפי לתאר את הקנאה שלרגע חילחלה בי שאת עובדת בכזה תחום מרתק. שבוע נהדר לך.

תודה :)

אבל חלילה לקנא. זה נפלא לעבוד במה שהכי אוהבים ומכאן גם הכי טובים. רק שזה קשה... כפי שאמרתי זה מותרות כך שפרנסה לא כל כך נכנסת. אבל אני משתדלת עדיין לא להתייאש. מה זה הפורום שאת מנהלת ? מתאים לי ?

siv30

New member
לא לכולנו יוצאת הפריוולגיה של גם

לעבוד וגם במשהו שהוא קצת יותר מעבודה.

שלום הילה ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

קראתי את מה שכתבת ואני מוכרחה להגיד שהגבה שלי ככה... עלתה לה למעלה בפליאה... ממה שאני רואה, מאחר וגם אני בתחום קרוב, המיסטיקה בעליה גדולה! האם כשאת אומרת "משהו חדש" את מתכוונת לתחום אחר? שונה? לא מיסטיקה?

המיסטיקה אכן בעליה גדולה ומתמדת

אבל בכל זאת היא בבחינת מותרות. אנשים לא רצים להוציא סכומי כסף על קורסים או ייעוצים אישיים. מה שבעיקר אני עושה כרגע אלו ערבי מיסטיקה והם ממש מוצלחים - אם כי עדיין לא מספיקים להיקרא פרנסה. כשאני אומרת משהו חדש אני מתכוונת למיסטיקה כמובן. אבל פשוט להרחיב את היריעה. משהו חדש עבורי. זה לא שאני אמציא את הגלגל :) ביום חמישי זה יתחיל לזוז ואני מאחלת לעצמי שאוכל לשתף אתכם. תודה על קבלת הפנים :)

בוקר טוב הילה

איך את משווקת את ערבי המיסטיקה שלך? את רוצה לפתח את זה עוד? אמרת שהיום זה היום ש"זה מתחיל לזוז"... אז...בהצלחה!!!

תודה שזכרת אביבה ../images/Emo39.gif

את ערבי המיסטיקה שלי אני משווקת דרך האינטרנט - האתר שלי, המאמרים שאותם אני כותבת (יש תמיד קישור לאתר שלי) ופרסומים בפורומים שונים. אבל זה לא מספיק... אני עושה בערך שני ערבים כאלה בחודש. היום היתה אמורה להיות לי פגישה חשובה מאוד בנוגע לאפשרות חדשה בעולם המיסטיקה. אבל לצערי היא נדחתה לשבוע הבא. סתם נסיבות החיים.... אני ממש על סף הייאוש. תקופת האבטלה שלי עומדת להסתיים ואני חוששת שאני צריכה להתחיל לחפש עבודה לשם הפרנסה בתקווה שאוכל בצידה להמשיך במיסטיקה. אם יש רעיונות כלשהם עבורי אשמח מאוד לקבל.

כמה דברים

כדי להגביר את המודעות לגבי ההרצאות שלך, לקיומך ופעילותך אינטרנט לא מספיק. יש ימבה אנשים שאינם משתמשים באינטרנט . סגנני לך מכתב יפה שבו את מתארת את ההרצאה שלך, האטרקטיביות שלה, היחודיות שלה, התחילי להפיץ לכל מקום אפשרי, מרכזים, מתנסים, קיבוצים, מושבים, וכל מקום שבו נמצאים אנשים... כל מקום! האם הפגישה נדחתה למועד שנקבע או שהיא עומדת באויר כרגע? התסכלי על סיום תקופת האבטלה כרגע האמת שבו תדורבני להתחיל לעשות את הדברים יותר באינטנסיביות, בנימרצות, זה יכול להביא המון תוצאות טובות. סיום האבטלה היא סיום תקופה של תלות במשהו והתחלה של עמידה על הרגליים שלך... ב ה צ ל ח ה !

תודה על העידוד אביבה.

אני באמת צריכה להתחיל להפיץ את המודעות שלי ביישובים שונים. תליתי אצלנו ביישוב ולצערי לא היתה כל התעניינות. הפגישה נדחתה לשבוע הבא - עוד לא קבענו מועד אבל הוא ייקבע. והאבטלה שלי... כן. נכון מה שכתבת. אני לעתים באמת קופאת על השמרים כי יודעת שיש לי את האבטלה המגנה עלי. הענין הוא שאם לא יהיה לי משהו - הווא אומר קורס - אני חייבת לצאת לחפש עבודה בחוץ.

פגישה שנידחית....

מקווה שאני טועה...אומרת לפעמים שזה לא הולך לקרות... קורס? קדימה, ליצור אותו, לדבר עליו. להגיד שאת מתחילה אותו, תני מחיר נעים לאוזן, שדרי אופטמיות ושמחת חיים... הרבה פעמים אנשים קולטים לא רק את מה שאנחנו אומרים... אלא את מה שאנחנו משדרים. אבטלה אינה מגינה...היא מסנוורת ויוצרת מציאות לא אמיתית... חפשי עבודה גם במקביל כדי לממן לעצמך את החיים בינתיים, זה לא פסול, זה חלק מהמאמץ הכללי לקידום רצונך. מי שרוצה לנהל עסק עצמאי, צריך לחשוב באופן עצמאי לגמרי, לפתח את העצמאות שלו בכל הכיוונים, ואם זה אומר שלתקופה מסויימת עושים עוד משהו כדי להמשיך להתקיים, זה בסדר גמור! לא להירתע מזה, אנחנו חיים, אוכלים, מתלבשים, משתמשים במים, חשמל טלפון ועוד...כל זה מצריך כסף. אז כסף, בא מכל מיני כיוונים.... עבודה מהבית מצריכה יציאה מהבית...

על הקורס אני מדברת ללא הפסקה.

אם באינטרנט ואם בחיי היומיום. הקורס שלי כבר מוכן ושלם ורק מחכה לצאת לאור. מחיר? נתתי סופר מחיר נעים לאוזן. הורדתי מחיר שחבל על הזמן. אני עוד מקווה...

למעלה