שלום לכולם!!!!!

שלום לכולם!!!!!

סופסוף פורום של לז זפלין...(עכשיו חסר רק על המכשפות וזה יהיה אחלה!) קוראים לי מיכאל (או מיקי...) ואני בן 15... וזהו. ועכשיו לשאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן-מה זה הסימנים של הלהקה.... הסמלים האלה... אתם יודעים למה אני מתכוון נכון?! ואם תספרו לי על הלהקה זה יהיה נחמד כי אני שומע פה ושם...

ouria

New member
היי מיקי! ../images/Emo24.gif

הסמלים מייצגים כל אחד מחברי הלהקה- הנוצה מסמלת את פלאנט, העיגולים את בונהם, הZOSO את פייג' והסמל הרביעי את ג'ונס :) ואגב, ברוכים הבאים

Miss CB

New member
שאלת המשך לבולי...

פלאנט = נוצה, הוא כתב ליריקס אני מבינה.. הגיוני! בונהם = עיגולים יענו כמו תופים? גוט איט. פייג' = זוסו, הבנתי שיש פה סיפור שלם מאחורה, מה הוא? ובעיקר, מה הסמל של ג'ונס? איך זה קשור לבס?

PurpleGoat

New member
הממ..

אוקיי- פרשנות אחת לסיפור שמאחורי הזוסו יש כאן: http://www.inthelight.co.nz/ledzep/zososymbol.htm (מה שלא אומר שזה נכון, אגב) ואני לא חושבת שהסמלים בהכרח מתקשרים לכלים שלהם זתומרת.. הסמל של בונהם לא הכי מזכיר לי תופים.. אבל באמת שאין לי מושג מאיפה הם הגיעו, אם היה למישהו איזה מילון סמלים זה היה נחמד

ouria

New member
הסמל של בונזו

לי אישית כן מזכיר תופים...מעין 3 בסים אם תרצי...

Miss CB

New member
חפיפ,

כי הבנתי בערך את הרעיונות של כולם חוץ משל ג'ונס. וזה הורג אותי, כי ראיתי את הסמל היפה הזה גם בתוכנית של המכשפות אממ נו המטופש ההוא עם משפטי המחץ בערוץ 3, שהם שלוש אחיות.. מכושפות נראה לי... אז זה סמל אמיתי והיה קיים הרבה לפני ג'ונס והחבר'ה. משהו על גירוש רוע לא? איך זה קשור אליו?

23jozef

New member
בונזו, ג'ונס...

בונזו - האב הבן והאישה ג'ונס- מסמל אדם עם ביטחון עצמי ואישיות תחרותית

23jozef

New member
לא

אני מתכוון לאיש ,בן ,אישה. אם היית קוראת את הלינק שאת הבאת( בסוף הדף של הפירוש) היית רואה שאני צודק.

PurpleGoat

New member
אוקיי

לא אמרתי שקראתי את כל הלינק ההוא, הוא פשוט ניתן כתשובה כששאלו את אותה שאלה כמה דפים קודם אגב, שאלתי את אותה שאלה בפורום מאגיה ודווקא אמרו לי שם שאלה סמלים נוצריים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=122&msgid=21508375 מי יודע..

StarMo

New member
../images/Emo13.gif

בהצלחה, יא אוריה! יש פה |מחזיקאצבעות|?

למעלה