שלום לכולם

שלום לכולם

כאן עפר שכטר! אני מודה לכולכם על כל האהבה והתמיכה שאתם מעניקים לי, זה מאד מחמיא לי ,חשוב לי ונותן לי כוח להמשיך בעבודתי... אני מקווה שגם שאר המנחים יכנסו לפורום הזה בזמנם הפנוי... תמשיכו לראות אקזיט כל יום בשעות 14:00-16:00 אני אוהב את כולכם מאד מאד , ומודה לכם... תודה מקווה להיכנס שוב... נ.ב שווינג.....

Mגנ2iה

New member
זה באמת אתה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הייייייייייייייייייייייייייייייי מה, זה באמת אתה

גריי0

New member
תקנאו

עופר שכטר חבר של אחי אז אני רואה אותו כל יום חמישי שישי שבת
אבל הוא לא שם על אף אחת ממכם,תפסיקו להשלות את עצמכם.. יצאתי איתו והוא מנשק חבל"ז ! הרגשתי כמו מלכה שיצאתי איתו וכל הבחורות הסתכלו עלינו אבל הוא כל הזמן הקדיש את הצומת-לב רק אליי.. וימותו הקנאיות ! (והיתה לי חוויה נהדרת במשך כל הלילה)
תאמינו לא תאמינו בעיה שלכם,

Emily ©

New member
../images/Emo88.gif*מנפצת לך את האשליה*

עכשיו תחזרי למציאות. ותביני שהכל היה רק חלום. לא נורא\זה טבעי.

גריי0

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif|בננהלכי יא דובהההההההה

קנאית מטומטמת!!!!!

Emily ©

New member
דובה?../images/Emo6.gif

בדרנית. קנאית? במה מקנאה בדיוק? בחלומות שלך? בפנטזיות?

גריי0

New member
יא פרה

זה לא חלום זו המציאות!!!!!!!!!
יאללה יאללה אני לא ירד לרמה של ילדה מסכנה חסרת חיים שמעריצה מישהו שלא שם עליה ממטר יא מועקה !!

SofyTofy

New member
עוד הודעה כזאת - ואת חסומה../images/Emo103.gif

יכול להיות שהיא לא מאמינה לך ויכול להיות שיש עוד הרבה שלא מאמינים לך, אז מה
אין טעם לריב על זה. כל אחד ודעתו הוא. מה גם שאפשר להתווכח בצורה נחמדה יותר. עוד הודעה אחת שתכלול קללות ולצערי הרב, אני אאלץ לחסום אותך.

Emily ©

New member
עכשיו אני פרה?../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

כמו שאמרתי, לא מאמינה לך. אין לך עוד לאן לרדת, את במקום הכי נמוך בעולם כרגע. יותר מ'ילדה שמעריצה מישהו שלא שם עליה'. [כמוך.אגב.] ביי לך.

hadas 5

New member
אתם אשכרה מאמינים לזה../images/Emo35.gif

בעעעע.... אלק:"יווו זה באמת אתה
" חחחח....

SofyTofy

New member
מישהו משועמם../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

בכל מקרה, עד שאנחנו לא מודיעים על אירוח (וזה גם יתפרסם בהודעה גורפת בכל הפורומים ע"י הנהלת הפורומים אם יהיה כאן אירוח) אל תאמינו לאף אחד. מה גם שאם אלו היו המנחים, הם היו מסומנים באדום, כך עושים באירוחים כאן בתפוז. אז, בבקשה לא להאמין למתחזים, אנחנו לא רוצים ליצור פה טעויות.

מה הבעיה שלכם

אתם אנשים קנאים אני וגרייס מכירות אותו אישית והוא מדהים , הוא גולש איתנו בצאטים שיש לו זמן ואנחנו מתכתבות ונפגשות איתו בבתי קפה , אם אתם מעריצים של עפר ורוצים למסור לו דברים אבל ברצינות אתם יכולים לעבור דרכי ואני אמסור לו אפילו בשידור חי דשים מה שבא לכם ,, ותראו שהכל אמיתי ,, זה האייסיקיו שלי מי שרוצה למסור לעפר ...יכול לעבור דרכי וואני ימסור לו ביי,, ------------- 238474998

למעלה