שלום לכולם!

ochen01

New member
שלום לכולם!

אהלן, היום סיימתי באופן סופי ומוחץ ביותר קשר ארוך בן כמעט 4 שנים..אני קצת עצובה..ומה שרציתי לספר זה שבמשפחתי הנחמדה התפתחה מורשת של הליכה לכל מיני קוראים בכל מיני דברים (קפה,קלפים ועוד כהנה וכהנה) וגם לאסטרולוגים ולא זכור לי כלל שמישהו מהם אמר משהו נכון לגבי או חזה דברים קדימה באופן מדויק (או אפילו במעורפל) ואני רציתי לשאול אתכם קוראים בקלפים יקרים: יש מקום להוציא כסף על כאלו דברים? מישהו בכלל יודע משהו?יכול לומר לי מה יקרה איתי? אני מאוד רוצה לדעת על העתיד שלי כמה דברים,זה אפשרי בכלל? זה מאוד מפתה..... יש דברים ספציפיים שאני רוצה לדעת,מיקוד שכזה יכול לעזור? תודה א.חן

the_hermit

New member
יש ויש...

שלום חן. כמו שאת בוודאי יודעת, ניתנה לך רשות לשלוט בחייך. מה שאומר, שיש לך את הבחירה לגבי העתיד שלך. כמובן שאיפה הגבול בין מה שאנחנו יכולים לבחור לבין מה שנקבע ``מלמעלה`` זאת שאלה עתיקה ורחבה. אישית, אני חושב שיש דברים שנקבעו לנו משמיים כדי שנתנסה בהם ונלמד מהם את מה שאנחנו צריכים ללמוד, ויש דברים ש*כרגע*, אם שום דבר לא ישתנה, הם יקרו. אך לך יש את הכח לשנות אותם - ואלו רוב הדברים ה``עתידיים``. אני קורא בקלפי טארוט במשך שנתיים, שזה לא הרבה זמן, אך החיבור שלי איתם נהדר. אני לא יכול לספר לך על סוגים אחרים של ``הגדת עתידות``, פשוט כי לא התנסתי בהם. גם בטארוט יש הרבה תפיסות וגישות שונות. רוב הקוראים שאני מכיר, ואני בניהם, לא נוהגים להגיד עתיד באופן ברור ומוחלט כמעט אף פעם. אומרים עתיד, אבל אומרים במקביל מה יכול למנוע/לגרום אותו. ולשאלתך עצמה: מנסיון אישי אני יכול להגיד לך שכן - הטארוט כן צולף לגבי עתיד, אך הרבה יותר ממה שהוא צולף לעתיד - הוא מגלה על ההווה. קריאה טובה בטארוט (ע``י קורא מוכשר ומאומן) תפתח לך הרבה כיווני חשיבה והסתכלות חדשים על ההווה - ועל ידי כך תוביל אותך לעתיד הרבה יותר טוב. אגב, אשמח לקרוא לך בקלפים. אני לא לוקח כסף, ככה שאין לך בעיה לגבי ``שווה או לא שווה`` :)

ochen01

New member
או.קיי...

היי the hermit! תודה על התגובה..יש לי קלפים מקוריים בבית עדיין סגורים באריזה וגם את הספר ש אריק אייל נדמה לי...עוד לא נגעתי בזה ואני גם לא יודעת כ``כ מה לעשות...אם לנסות או לא.. אני רוצה שתקרא לי בקלפים ושתגיד לי כמה דברים מוצקים (כמה שאפשר) על העתיד אבל איך נעשה את זה??

חיש מהר

New member
קודם לכך האמיני בעצמך

בטח שיש בדבר! השאלה למי פנית? לא תמיד מגיעים לאדם/גבר/אשה הנכונים ולכן יש בזה סיכון שלא תקבלי את המידע הדרוש לך. פני לרב עם יש פה עניין רציני.

ochen01

New member
סליחה אבל...

אני נורא מתנצלת אבל מטבע היותי חילונית חופשיה קצת קשה לי להאמין לרבנים אולי זאת בורות אבל ככה אני מרגישה..מה גם שהיה לי ניסיון כושל עם אחד. בכל מקרה-שכנע אותי,אני אשמח להשכיל..תמליץ לי על מישהו אולי שאפשר לבנות עליו את האמון מחדש.. תודה!

חיש מהר

New member
ללא סליחה חמודה

אם נפגעת ולא משנה ממי!!! זה לא המקום להשתתח בו על חוסר הצלחה בחיים. עצה, וזכרי מה אומר לך! לעולם ועד, ואם לא מצאת קיצור דרך, תני אמונך בבורא עולם! הוא אבינו שבשמים ואליו אנו פונים בסופו של דבר... צדקה היא תציל מכל. האמיני באמונה שלמה וקחי על עצמך מצווה אחת לקיימה, וראי נפלאות בכל דרכיך. תזכי לברכות שמים בכינון ישיר חמודה. בהצלחה.

למעלה