שלום לכולם!

boolbool boy

New member
שלום לכולם!

אני חדש פה, קבלו אותי כאחד מהחברה... אני איתמר בן 12 לומד קפוארה שנה 3 אני מגיע מהקבוצה "אסטילו דיג'וגו מוזנזה" אני מנגן על בירינבאוו והכינוי לי הוא בירינבא. להתראות!

kranves

New member
איתמר? ממתי אתה בקפוארה3 שנים?

אני בקפוארה שנתיים ואתה פחות זמן ממני!

jennie 00

New member
היייייי ברוך הבא../images/Emo65.gif

איתמר מאיפה אתה
ד"א אני ג'ני בת 14.5 לומדת ברופין קורדאו ג'י אורו

MerlinTheWizard

New member
ברוך הבא!

אולי תספר לנו על הקבוצה שלך כי בחיים שלי לא שמעתי עליה! ד"א אני אבירם בן 16.9 נעים מאד!

Ze Colmeia

New member
היי ברוך הבא../images/Emo70.gif

אין לך מה לדאוג מה רגע שאני קיבלתי אותך אתה כבר אחד מהחברה
אני עידו מתחיל עכשיו שנה שלישית...בן 16 מאבאדה קפואירה. כמו שכבר אמרו אולי לתספר לנו קצת על הקבוצה שלך...

avishem

New member
נעים מאוד, אבי מתחיל שנה 6 עכשיו

חוזר להתאמן מפצציעה ארוכה של חודש.

boolbool boy

New member
יוסי!?

גם בפורום הזה אתה נמצא?! טוב, אני בכיתה ו, אני לומד מכיתה ג...

boolbool boy

New member
טוב...

"אסטילו דיז'וגו מוזנזה" זה בעצם שני קבוצות שאיחדו, אסטילו דיז'וגו זה קבוצה מברזיל, ומוזנזה זה קבוצה מהארץ, עכשיו הסנסאי שלנו הביא לנו איזה ג'בר מברזיל ואיחדו את הקבוצות, אפילו עשו בשבילנו שיר.... "אסטילו דיז'וגו אאאא... מוזנזה ואייי הא קפואירה קפואירה דנז'ימאייז" (אני יודע שזה נישמע דבילי כשזה בעיברית..)

kranves

New member
סנסאי?חחח.....

נראה לי עושים עליכם פוזות..... סנסאי זה בכלל מורה ביפנית(לפי צבי הנינג'ה) קפוארה זאת אומנות לחימה ברזילאית..

boolbool boy

New member
אז כנראה התבלבלתי גבר...

כי כפי שהבנתי "איציק קאשי" הוא גם סנסאי בג'ודו.... אז אין לי מושג כפי שאני יודע הוא בחר איזה ג'בר ענק מברזיל "קאסיקי" שמו, אבל רק שתדעו אני לא מסתלבט עליכם...

kranves

New member
ראיתי אותו...הוא בא להופעה של הקבוצ

ה שלכם כשסופה צדקה הייתה.. הוא באמת ענקי.. אבל כבר הייתי אצלכם פעם עשיתי שיעור רק כדי לראות איך סה אצלכם ולא אהבתי את קאשי הזה...איזה קורדאו הוא בכלל???

boolbool boy

New member
תראה...

כנראה לא הייתי בשיעור שהייתה, ואיציק הזה הוא לא מאמן אותנו, אין לי מושג מה התפקיד שלו בכלל.... אבל הקסיקי הכושי הענק הזה, הוא משהו מיוחד, הוא כבר חגורה חומה כחולה (משהו כזה) ואיזה קטעים היה אם סופי צדקה חחח....

kranves

New member
חומה כחולה?

רגע...אתם לא קורדאו ג'יאורו? כשאני הייתי אז קאשי הזה אמר שהוא קורדאו ג'יאורו.

boolbool boy

New member
לא.....

קאשי הוא סתם איזה מתרומם שלא יכול לעשות "בנסון" הוא סתם בודק מי נוחח בשיעור והולך הביתה. קסיקי הוא הג'בר מברזיל, יש לו חגורה חומה ועוד משהו...

kranves

New member
כן......אני במיליון פורומים...

אני התחלתי קפוארה בז' ועכשיו אני בט', יעני שנתיים.

boolbool boy

New member
אתה יותר טוב ממני

בכל מקרא אני אוהב לעשות מקקו זה משחרר לי את הריפלקסים...

preguica

New member
מוזנזה...

שמעתי מלא דיסקים שלהם! הם יודעים לעשות מוזיקה של קפוארה... ואולי אתה מכיר מישהו שקוראים לו bigodinho? הוא היה במוזנזה ועכשיו הוא מסטרה בקבוצה שלי, בקאפוראג'ינגה

למעלה