שלום לכולם

הכוכבת

New member
שלום לכולם

רציתי לדעת מתי ייצא דיסק עם השיר "אחותי". כמו כן, מבקשת את המילים של השיר. בבקשה ...

ט י נ ה

New member
שלום אחותי כאן סי.....

ובכן .. לשאלתך השיר אחותי היה חלק מפס קול הסרט הדוקומנטרי " פלוגת יסמין " הוא יכלל בדיסק אותו אני מכינה בימים אלו בשם " שירים מבית אבא " דיסק שיכלול ביצועים שלי לשירים שאבי נחום היימן כתב. אין תאריך יעד אבל הכיוון הוא יום עצמאות 2004 יום הולדתו של אבי. יש לי את השיר כמובן על דיסק שאינו למכירה אני אקשיב ואתמלל לך אותם. שלך סי

הכוכבת

New member
בוקר טוב סי

השיר הזה ריגש אותי עד דמעות מרוב שהוא נגע בי. עשית לי את היום. מחכה למילים. תודה.

ט י נ ה

New member
מצאתי לך את השיר

בשורה טובה אני מקווה. השיר " אחותי " קיים באוסף שירים מהסרטים בו יש לי עוד 2 ביצועים נדירים אחד לשיר מדהים בשם לו ידעת והשני שיר מסידרת הטלוויזיה " דום לב | שיר בשם קולו של הלב בקיצור אחלה של אוסף מסידרה של דיסקים שאבי נחצ'ה מייצר ומפיק בעצמו. הדיסק עולה 40 ש"ח רכשתי אותו עבורך את מוזמנת לבוא ולקנות אותו במשרדינו בהיימן הפקות יהודה מכבי 69 בתיאום טלפוני 6052226 מקווה שעזרתי יודעת מה זה כשמתים למצוא כבר שיר ....... מבקשת מאוד לא לצרוב שיר זה אלא לקנות א תהאוסף כולו - הבקשה בשם אבי נחום היימן ואני מכבדת מאוד בקשה זו. שלך סי

הכוכבת

New member
יש אפשרות...

שאני אשלח מעטפה עם כסף ותשלחו לי את זה בדואר? תודה מראש.

ט י נ ה

New member
בהחלט ובאהבה כך כולם עושים

את שולחת 40 שח במעטפה לרחוב הילדסהיימר 17 תל אביב מיקוד 62305 ותקבלי לכתובת שלך את הדיסק או יש אפשרות שתגיעי לאחת ההופעות שלנו ותקבלי אותו שם ( יותר כיף לא? ) מאיפה את בארץ ? להית סי

Shaked54

New member
אבל איך קוראים לדיסק ???

הי סי הדיסק של אבא שלך המוסיקה מהסרטים ...מה שמו בישראל ???

ט י נ ה

New member
|גאהי מותק קוראים לו מוסיקה מהסרטים

והוא למכירה רק בדיוורור אישי יעני בדואר לא בחנויות והוא בסידרה שנקראת סידרת הגפן והוא עולה 40 שח כמו שהכוכבת קנתה לעצמה ואני שמחה לראות שאתה כותב כאן מדי פעם שלך סי

Shaked54

New member
רגע אז אפשר לרכוש אותו גם...

דרך המשרד ?? ודרך אגב אני נכנס לכאן כמעט כל יום...

למעלה