שלום לכולם

gila411

New member
שלום לכולם

החזרנו את הילדה רוב הזמן הכל היה בסדר חוץ מערב ובוקר שהיו לה התפרצויות זעם שאין לי מושג מאיפה הם הגיעו והם הופנו כלפיי בערב העברתי את זה הלאה כי הנחתי שהילדה ממוטטת מעייפות (לא ישנה צהריים,כהרגלה) למחורת בבוקר כשאמרתי בוקר טוב ראיתי ששוב היא רוצה להרביץ לי נתתי לה להוציא קצת עצבים ואחר כך כשהיא נרגעה אמרתי לאבא שלה - כשברור לי שהיא מקשיבה - שלא אכפת לי בכלל כמה הילדה מרביצה לי וכועסת עליי - פה היא באה להעיף עליי כרית ואני המשכתי ורוצה לזרוק עלי כריות לא אכפת לי בכלל אני עדיין אוהבת אותה התגובה הראשונית שלה היתה שהיא סגרה את הדלת ונשארה אם אבא לבד אחרי פחות מחמש דקות היא קראה לי ומאז לא עזבה אותי במשך כל היום בצהריים הלכנו לסבתא ושם שוב היא נזכרה לה במשהו הסבתא לקחה אותה לשיחה שבה סוכם שאני לא אכנס לחדר שלה בלי שהיא קוראת לי ושהיא תתנהג יפה ולא תרביץ ולא תתחצף ושוב אחרי השיחה הזאת היא הייתה החברה הכי טובה שלי בעולם גם בלילה היא רצתה לראות איתי לבד סרטים-ללא אבא וכך למחורת בבוקר בנסיעה בחזור היא אמרה לי שהיא כותבת לי מכתב שאלתי אותה מה כתוב פה והיא אמרה אני רוצה שנהייה חברים ולא נרביץ ולא נתחצף רציתי לאכול אותה אבל המשכתי במשחק וגם אני כתבתי לה מכתב שאומר שכיף לי להיות איתה ולשחק איתה ושאני אוהבת אותה אחר כך אבא ואני שלחנו לה מכתב נוסף שאומר שאנחנו מתגעגעים ונבוא שוב ביום שלישי-בשאיפה שזה באמת יתקיים הגענו למקום החזרה והאם לא הגיעה כדי לעשות דוקא לאבא (האם רצתה שהילדה תוחזר יום לפני) זה בלבל את הילדה והיא אמרה לי אולי אמא בפקק והיא תבוא עוד מעט בשלב הזה קיבלנו הודעה ממרכז הקשר שהאם לא מתכוונת לבוא אחרי שעה וחצי של שיחות טלפון לכל העולם כדי לתאם מקום החזרה וזמן החזרה הצענו להחזיר את הילדה לסבתא מהכיוון השני האם העדיפה להעביר את הילדה בתחנת משטרה 4 שעות אחרי שהבאנו אותה (בינתיים הילדה ישנה שעה ברכב וטיילנו קצת בקניון) זה היה סיוט כי פחדתי שהגרושה תאשים את בעלי בחטיפה או משהו בסגנון-היא מסוגלת גם לזה בכל אופן הילדה הוחזרה ובגלל האיחור לא נסעתי לארוע משפחתי מהצד שלי אבל זה כבר זניח

עלמה 3

New member
מישהו מודע, חוץ מכם לחולי של האמא ?

מה היא העדיפה להעביר את הילדה דרך תחנת משטרה???? מרכז הקשר מודע לזה ??? שהיא לא הגיע לקחת את הילדה ? גילה , בהמשך לתכתובת בינכן אני ממליצה שתכתבי לה בפעם הבאה שזה לא נעים לך כשהיא מרביצה לך ! שאפשר לדבר ואת מקשיבה ! כל הכבוד לך , גילה לסבלנות לסובלנות ולאהבה שאת נותנת.

gila411

New member
מה שקרה זה

שמרכז הקשר היה כבר על סף שעת הסגירה והגשושה טענה שבעלי יצעק ויעשה באלגן בבית הוריה... אני עוד אדבר איתה על המכות - זה קטע שחדש לי היא עוד לא היתה במצב כזה אני די הייתי בהלם מזה ולקח לי זמן להרגע ולחשוב על מה ואיך להגיד לה בכלאופן אני מחכה להדמנות שהיא תהיה רגועה יותר החג הזה היה לה יותר מידי פעילויות ומפגשים עם המשפחה היותר מורחבת של בעלי

gila411

New member
חוץ מזה

הגרושה תמיד תאשים את בעלי, גם בדברים שהיא עושה היא תמיד תהפוך את זה כך שהיא מסכנה וצריך לרחם עליה ,כי נורא קשה לה, ועל הילדה שסובלת מהתנהגות האב

עלמה 3

New member
הבנתי, אני גם מכירה את זה

אבל אם מרכז הקשר מודע או גוף הרווחה , אז שיכניסו אותה לטיפול בכדי שתבין מה היא גורמת לבת שלה ! זה צלקות שילוו אותה כל החיים.

gila411

New member
היא בטיפול

כבר כמה שנים, זה לא עוזר לפי התסקירים היא מבינה שחשוב שיהיה בחיי ביתה אב ובזה זה מסתיים

rolan

New member
גילה ../images/Emo24.gif

קודם כל
באמת מגיע לך
צריך הרבה סבלנו ואורך רוח כדי להחזיק מעמד במערכת כזאת. אני מחזקת אותך שתמשיכי להיות סבלנית, סובלנית וכזאת נהדרת
חוצמזה... האמא הזאת... אני גם תומכת במה שעלמה הציעה, תנסו להיעזר במרכז קשר...
בהצלחה

../images/Emo24.gifאל תוותרו !

גילה אסור לוותר לחפש עם מי אפשר לדבר ועם לא הוא מעליו. גם בשבילכם ובעיקר בשביל הילדה. לפקיד הסעד יש אחראי פקיד סעד ראשי למרכז קשר יש אחראי ראש צוות יש מנהלים יש עוד בעלי תפקידים לפנות לפי ההררכייה עד שמישהו יקשיב. תמיד ניתן ליזום פנייה לבית משפט לא לחכות שהיוזמה תבוא מפקיד הסעד או האם. אני שולחת
גדול על הסבלנות ההכלה והיכולת המדהימה להיות שם בשביל הילדה. באהבה שילה

gila411

New member
לא מוותרים

הבעיה היא שכל תחנה עובדת לאט כל כך אנחנו מנסים מכל כיוון אפשרי אני מקווה שנצליח לפעול לפני שהילדה תיפגע יותר ממה שהיא פגועה ומתוסכלת כמו עכשיו תודה על החיבוקים הם באמת מחזקים ועוזרים לי

סול11

New member
יישר כח../images/Emo39.gif

מסיר בפנייך את הכובע, על סבלנות סובלנות,ואורך רוח. ולעומקה של בעיה.יש לשקול טובת הילדה ומוכנותכם לגדלה. ואם כן ישנה גם הדרך שתחילתה סבלנות ורצון ולא מעט ממון. וישנם בסופה גם פירות.לא כאן המקום לפרט. אבל אשמח להסביר בכל עת.

ליזי38

New member
../images/Emo10.gif

אוי גילה, כמה מוכרת לי כל ההתנהלות הזו. ליבי איתך ועם בן זוגך נישמו עמוק ואזרו הרבה כח

../images/Emo24.gif

העיקר שהיה לכם טוב ונהדר איתה. אם הגרושה לא מגיעה בכוונה שלא תגיע שהיא תרדוף אחריכם.

למעלה