שלום לכולם!

ab19761

New member
שלום לכולם!

אני בן 27 ואני רוצה ללמוד לרכב (לימוד גידול הסוס לא מעניין אותי בשלב זה). אני מתגורר בגבעתיים ולכן מחפש משהו במרחק של לא יותר מ40-50 דקות מת"א. אני מחפש המלצות למקום לא יותר מדי יקר שמלמד מתחילים בגילי, ומקפיד על רמת הוראה גבוהה. המלצות חבר'ה? תודה רבה!

ab19761

New member
יכול להיות שאני טועה

אבל לדעתי החווה הזו מאד יקרה (130 ש"ח לשיעור או אפילו יותר), יכול להיות אני מתבלבל עם חווה אחרת? יש עוד מקומות מומלצים שעונים לאילוצים שהצגתי בהודעה הראשונה שלי? ושוב תודה. עם עודף האינפורמציה ברשת אני ממש זקוק להמלצותיכם...

טוי בוי

New member
130 שח..חח עברו אותנו בושה! חחחחחחח

רכיבה זה ספורט יקר..... לי שיעור עולה 120 שח ואני עושה 2 בשבוע....

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif120 ש"ח???!??!?

ואוו! זה מלאא.. אצלינו פרטי עולה 70 ש"ח.... וכברי שנה שעברה עלה 50! אבל לא שיעור פרטי...

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני רוכבת ווסטרן...

והחווה בבירנית.. אבל זה חווה קטנה... אבל היא גדלה.... ואנחנו יכולים לבחור עם מי אנחנו רוצים לרכב.. וזה ממש מצוין!

טוי בוי

New member
גם אני בוחרת...

אבל אני מתחשבת בסוסים כמה הם עבדו וגם במדריכים את מי הם רוצים לשיעורים שלהם במקביל או לפני השיעור שלי או אחרי... ברור שגם הם מתחשבים בי...שאם אני קופצת אז הם יפנו לי את קלייד ...ואת טוי בוי לדרסאג'. למרות שלא בוחרים אצינו אני מקרה מיוחד
אבל עכשיו זה לא משנה אני רוכבת על סוס בשם רקס שהוא לא בבצפר..

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifלא.. התכוונתי

אם אני רוצה לרכב עם ילדה.. אבל אני גם בוחרת עם איזה סוס לרכב ואין אצלינו ממש בחירה גדולה... כי לסוס אחד יש בעיה ברגל ומטפילם לו בזה ועוד שלושה סוסים בדרך כלל לא רוכבים עליהם. א יש רק בחירה בין שניים.. ולדעתי המחיר זול כי זו חווה ממש קטנה.. אבל היא טובה מאוד...

טוי בוי

New member
זה הרבה אבל זה בגלל שאני רוכבת עם

מדריכה שנחשבת מדריכה של פרטיים...אז זה יקר... וגם המיקום של החווה לא עוזר... למרות שבקאנטרי זה עלה דומה........

serdonix

New member
תלוי עם מי את רוכבת...

בקאנטרי שיעור עם וסילי עלה 100 שקל וזה זול לוסילי!! ושיעור עם אחת מהמדריכות הפחות טובות עלה 70 קבוצה ו 80 פרטי

Sweet SuGaR

New member
105 לפרטי של חצי שעה

יש את תלמי מנשה... אני רוכבת בה.. 25 דקות מת"א, ליד צריפין.. אם תתעניין תקבל עוד פרטים

25 דקות לוקח שאין לך פקקים.. עם

פקקים זה יכול להגיע לשעה..... ופקקים בדר"כ אין רק בימי שישי ושעור פרטי אצלכם עולה 120 ש"ח לא?!

Sweet SuGaR

New member
עם חיים.... אני חושבת שעם נטע זה

פחות אבל זה יותר משתלם שיעור עם חיים+עוד חצי שעה שעולה רק עוד 15 דקות... ומגבעתיים זה לא ייקח שעה... הוא יוצא לאיילון ממקום אחר

OHIO

New member
עם טל זה 150 עם סוס בצפר

ו-110 עם סוס שלך... אני חושבת שגם אצלך נטע וחיים זה אמור לעלות פחות בלי סוס בצפר... לא?

בחוות הפארק.. אז...

עולה לך 105 ש"ח לשעור פרטי... אני לא יודעת אם זה אצל מאמן או מדריך תבדוק.. אבל אתה גם יכול להצטרף לקבוצה אחרי שאתה עושה בערך 12-14 שעורים פרטיים ואז עולה לך 85 ש"ח לשעור של שעה בקבוצה.. וזה ממש אחלה..

PiKolulo

New member
אז ככה

יש לי מקום ממש זול בשבילך אבל לא ממש גבעתיים. או יותר נכון ממש לא גבעתיים.. אם אתה רוצה פרטים דבר איתי במסרים...

חוות יגור../images/Emo70.gif

אני לא יודעת את הפרטים המדוייקים... אולי משהו יודע
זאת חווה פשוט
סליחה שאני לא יכולה לעזור יותר... שמי עמית ואני בת 10 מתל אביב
המוסטנגית של האזור

למעלה