אני בן 27 ואני רוצה ללמוד לרכב (לימוד גידול הסוס לא מעניין אותי בשלב זה). אני מתגורר בגבעתיים ולכן מחפש משהו במרחק של לא יותר מ40-50 דקות מת"א. אני מחפש המלצות למקום לא יותר מדי יקר שמלמד מתחילים בגילי, ומקפיד על רמת הוראה גבוהה. המלצות חבר'ה? תודה רבה!
אבל לדעתי החווה הזו מאד יקרה (130 ש"ח לשיעור או אפילו יותר), יכול להיות אני מתבלבל עם חווה אחרת? יש עוד מקומות מומלצים שעונים לאילוצים שהצגתי בהודעה הראשונה שלי? ושוב תודה. עם עודף האינפורמציה ברשת אני ממש זקוק להמלצותיכם...
אבל אני מתחשבת בסוסים כמה הם עבדו וגם במדריכים את מי הם רוצים לשיעורים שלהם במקביל או לפני השיעור שלי או אחרי... ברור שגם הם מתחשבים בי...שאם אני קופצת אז הם יפנו לי את קלייד ...ואת טוי בוי לדרסאג'. למרות שלא בוחרים אצינו אני מקרה מיוחד
אבל עכשיו זה לא משנה אני רוכבת על סוס בשם רקס שהוא לא בבצפר..
אם אני רוצה לרכב עם ילדה.. אבל אני גם בוחרת עם איזה סוס לרכב ואין אצלינו ממש בחירה גדולה... כי לסוס אחד יש בעיה ברגל ומטפילם לו בזה ועוד שלושה סוסים בדרך כלל לא רוכבים עליהם. א יש רק בחירה בין שניים.. ולדעתי המחיר זול כי זו חווה ממש קטנה.. אבל היא טובה מאוד...
עולה לך 105 ש"ח לשעור פרטי... אני לא יודעת אם זה אצל מאמן או מדריך תבדוק.. אבל אתה גם יכול להצטרף לקבוצה אחרי שאתה עושה בערך 12-14 שעורים פרטיים ואז עולה לך 85 ש"ח לשעור של שעה בקבוצה.. וזה ממש אחלה..