שלום לכולם מזמן לא הייתי. חוזרת בשמחה. אגב מיצי יש חדשות ? סתיו שמח לכולם !
פ פנינושה New member 21/10/03 #1 שלום לכולם מזמן לא הייתי. חוזרת בשמחה. אגב מיצי יש חדשות ? סתיו שמח לכולם !
מ מיצי007 New member 21/10/03 #2 היי פנינה,ברוכה השבה../images/Emo70.gif יהיו חדשות,בקרוב אני אעלה עדכון קצר.
S SoundsOfSilence New member 21/10/03 #4 יאאאא איזה יופי ../images/Emo9.gif פתאום כולם חוזרים לפורום... זה מרגיש כמו פגישת מחזור איפה הייתם כשעשינו את המפגש????
יאאאא איזה יופי ../images/Emo9.gif פתאום כולם חוזרים לפורום... זה מרגיש כמו פגישת מחזור איפה הייתם כשעשינו את המפגש????
S Sheep From Hell New member 21/10/03 #6 וואו.... הפורום שוב חוזר לחיים... הגיע הזמן באמת....חחח... עכשיו כמה אנחנו? איזה 6 אנשים בפורום!!! אוישש כל הכבוד לנו...!!! עוד קצת ואפילו נשנה קידומת... חחח...
וואו.... הפורום שוב חוזר לחיים... הגיע הזמן באמת....חחח... עכשיו כמה אנחנו? איזה 6 אנשים בפורום!!! אוישש כל הכבוד לנו...!!! עוד קצת ואפילו נשנה קידומת... חחח...
פ פנינושה New member 21/10/03 #7 פשוט היו לי שבועיים לחוצים עם המשפחה והילדים. אתם יודעות בעיות של קשישות כמוני...
S *superstar* New member 22/10/03 #8 לא קשור בשיט אבל לא איכפת לי../images/Emo13.gif אפרופו הילדים שלך! בני כמה הם? *דיד*
O OfrikiG New member 22/10/03 #10 אז טכנית הקידומת כבר הוחלפה ../images/Emo8.gif היינו צריכות לעשות חגיגה...