שלום לכולם

כריסטי22

New member
שלום לכולם

אני אוכל לדבר על עצמי שעות,אז בקיצור בא לי להתבית על עבודה שבה אוכל לעבוד 9 או 10 שעות ביום בלי בוסים על הראש.עד עכשיו מילצרתי וקיבלתי פעם בשבוע את התגובה:את יכולה להיות אשת מכירות,אז אני נותנת צאנסים לי ולכם.ותודה

motyka

New member
מה את רוצה למכור?

למי את רוצה למכור את מה שאת רוצה למכור? איך את מתכננת להגיע ללקוחות פוטנציאליים? למה את חושבת שתצליחי במכירה יותר מאשר אנשי מכירות אחרים המוכרים אותו מוצר/שירות?

Polipropylen

New member
אני

לא טענתי באף פיסקה שאמכור יותר מאחרים!האם אתה מעסיק?אם כן אז האמן לי שאם התנאים טובים נסתדר.יש לי מה להציע אני יודעת למכור ושמי השתנה כמו שאתה רואה

Polipropylen

New member
אני

לא טענתי באף פיסקה שאמכור יותר מאחרים!האם אתה מעסיק?אם כן אז האמן לי שאם התנאים טובים נסתדר.יש לי מה להציע אני יודעת למכור ושמי השתנה כמו שאתה רואה

motyka

New member
בפורום הזה אין מעסיקים

אלא רק כאלו שמנסים למצוא את פרנסתם דרך עבודה מהבית. ואין כאן אף אחד שיוכל להציע לך תנאים. אם את רוצה לעבוד - את צריכה למצוא בעצמך את ה"נישה" שלך ואת המוצר או השירות שאת רוצה למכור.

RoeeM

New member
צרי קשר

פוליפרופילן / כריסטי22 - צרי קשר, השארתי לך הודעה. רואי

Tsavitsav

New member
אני גולשת סלולרית

אין לי אימייל,דבר איתי דרך הפורום תודה

RoeeM

New member
צרי קשר

פוליפרופילן / כריסטי22 - צרי קשר, השארתי לך הודעה. רואי

RoeeM

New member
פרטים

ההודעה שהשארתי לך היא בתפוז, ולא באימייל, אבל לא משנה. בכל מקרה - צרי קשר טלפונית, 050-708908, או אם אינני זמין במס' זה (מה שמאוד יכול להיות), אז ב: 068-251770 . אינני מעוניין לתת פרטים נוספים פה בפורום, כיוון שהפורום אינו מיועד לכך. רואי.

למעלה