שלום לכולם

Izhakd

New member
שלום לכולם

שמי איציק בן 24. אני מהשחרור עד היום עבדתי בתור מוכר בחנות רהיטים בתל אביב. עזבתי כי אין עבודה ואני לא יכול יותר 11 שעות.אודה לכם על עזרה ועצה מה לעשות מהבית ועל מו אתם ממליצים לי בתור עצמאי.תודה מאיציק

siv30

New member
מה אתה יודע לעשות ../images/Emo35.gif

נתחיל מדברים בסיסיים כמו תיקון מחשבים, גרפיקה ממוחשבת, שיעורי עזר לילדים. נעבור לדברים קצת יותר משוכללים כמו שירותי קלדנות והנהלת חשבונות למשרדים. והכי נהדר מבחינתי קייטרינג.

דבר ראשון שאני ממליצה לאדם

שרוצה להיות עצמאי זה לחשוב טוב טוב, לפני הכל, אם הוא מכיר את עצמו טוב ויכול להגיד בביטחה שהוא יכול לעמוד בלחץ עבודה ולפעמים גם להיות בלי פרנסה לפרק זמן מסוים. עצמאי אינו חלום מתוק שיש בו רק סוכריות. עצמאי זו מחוייבות ברמה מאוד גבוהה ואחריות להבאה של פרנסה ויהי מה. לא משנה מה מזג האויר, המצב בארץ, המצב הבטחוני, הכלכלי וכן הלאה... אצל עצמאי כל יום הוא יום חדש,ואין תמיד תחושה של בטחון ולפעמים אפילו בדיוק ההיפך. אז מה אתה אומר? אתה חושב שיש לך את זה?

aacoh

New member
המלצה

איציק שלום, יש לנו המלצה רווחית עבורך לעבודה מהבית. שווה לשמוע! צור עימי קשר. אהרון כהן 066-686851

rtamir2002

New member
תשובה לאיציק

שלום איציק אני עצמאי בתחום השווק הרב שכבתי ועושה את כל העסק הזה מהבית(עם פיגמה..) אם אתה מעונין לקרא עוד אתה מוזמן להכנס לאתר שלי בברכה ראובן

למעלה