שלום לכולם

i f k

New member
שלום לכולם

אני מטפלת בעיסוי (לנשים), מגיעה לבית הלקוחה עם מיטה ומוזיקה נעימה ומעניקה שעה של רוגע, שחרור ופינוק אמיתי. כדאי... יום טוב

motyka

New member
דוגמא איך לא רושמים הודעה בפורום

לא ציינת איזור בארץ. לא ציינת דרך להתקשר אלייך. הכרטיס האישי שלך חף גם הוא מפרטים. ואם כבר - מה טווח המחירים?

siv30

New member
לאיזה מטרה ההודעה הזאת נכתבה?

לספר לנו כמה את אוהבת את העבודה שלך? לספר לנו איך את עושה את זה? כאילו מה? איזה תגובות את מצפה לקבל? אולי תשתפי קצת יותר כדי שנוכל גם אנחנו להתרשם מהשירותים שאת מעניקה?

i f k

New member
"מטרות"

בוקר טוב. כן אני אוהבת את העבודה שלי... אבל פרסמתי את ההודעה כי הבנתי שאם ברצוני להגדיל את מעגל הלקוחות שלי אני צריכה להתחיל לפרסם "בטרוף". לא הייתי בטוחה בפרסום פה בפורום אז לא פרסמתי פרטים... כמו כל עובדת עצמאית אני נושאת בכל התפקידים ב"עסק" וקשה להגיד שאני נולדתי לשיווק. אני בסה"כ רוצה לטפל. אני מנסה לבנות את הקריירה שלי. לאט ובזהירות אבל זה קורה וקשה בו זמנית. זהו. רצית לדעת קצת על העיסוי? עיסוי משולב של כמה טכניקות - (עיסוי רקמות עמוק, עיסוי שוודי, הילינג, רייקי, עוצמת הרכות) עיסוי של שעה והמחיר לא גבוה, אם תרצי אשמח שתיצרי איתי קשר. הדגש הוא מתן יחס לגוף של תמיד אנחנו זוכרים שהוא זה שעושה את כל העבודה... הפינוק הגדול הוא שאני באה לבית הלקוחה!!! לא צריך לצאת מהבית ואפשר לזחול מיד אחרי המסז' למיטה או לאמבטיה. זהו, יום טוב

siv30

New member
נהדר, עכשיו אני מבינה

ואני ממליצה לך למלא בתוכן את הפרסום שלך ולא תקבלי תגובות מאוד לא נעימות שבכלל לא מכוונות למה שאת עושה. שיהיה לך בהצלחה.

i f k

New member
בוקר טוב

אביבה, נעים מאוד. עכשיו שאני חושבת על זה שגם את וגם סיון (נשים וקריירה) "התקפתם" אותי בשאלה מה ה מ ט ר ה? ואולי באמת זה שלב אחד שפספסתי בדרך: לשבת ולהגדיר מטרות. (וואלה... הארה קטנה על הבוקר). בשביל להצליח במיוחד בעסק פרטי ובעבודה מהבית צריך להגדיר לעצמך מה את רוצה? מה המטרות? אני יעשה את זה מיד... כפי שעניתי לסיון... פשוט פרסמתי בלי מטרה נעלה כלשהי. אני בונה את הקריירה שלי, קשה לי בתחום השיווק אבל זה סוד הקסם... כמובן שהלקוחות הכי טובות הן אלו שבאות "מפה לאוזן" והגיעו עם המלצה, אבל חייבים פרסום, אין מה לעשות. זהו אשמח לקבל עצות או תגובה יום טוב

עשית לי חשק, אבל אני לא יודעת איך

ליצור איתך קשר. אולי תפרסמי כאן טלפון או דוא"ל?

ymmy

New member
צלילי אם לא תקבלי..

תשובה אני מוכן לעשות הסבה אני מצטין בכל מה שאני עושה

i f k

New member
אהלן ציליגילי

בוקר טוב. נעים מאוד. את ההודעה פרסמתי בפרץ של פרסום...וכנראה שלא הייתי בטוחה עד כדי כך שלא פרסמתי את הטלפון. העיסוי הוא עיסוי משולב - עיסוי רקמות עמוק/עיסוי שוודי/הילינג/רייקי/עוצמת הרכות. לא כל כך משנה כרגע השיטה. השורה התחתונה היא שעה של שלווה ושחרור. אשמח להפגש i_f_k@hotmail .co.il צרי איתי קשר ואתן לך את מספר הטלפון שלי או שתשאירי לי את שלך ואתקשר. הרבה בריאות

i f k

New member
תודה רבה רבה../images/Emo70.gif

אני אכנס לברר מה קורה שם. ושוב תודה.

למעלה