שלום לכולם

saritoosh22

New member
שלום לכולם

קוראים לי שרית ואני מצטרפת חדשה לפורום. אני נשואה פעם שניה (אין לי ילדים הנישואים קודמים) לאיש מקסים, שגם לו אלו נישואים שניים, לו יש שני ילדים האותם נישואים, בת 15 ובן 11. אנחנו חיים בלאס ווגס, בעוד הילדים חיים בישראל, הקשר בינם לביני ממש מעולה, גם עם הגרושה יש קשר טוב. הקשר בינו לילדים גם טוב, על אף שהבת ערכה איתו חשבון נפש נוקב על שנטש אותה ולא השקיע בה, אבל גם את זה הם הצליחו לעבור ופתחו דף חדש. ויש לנו תינוק בן 10 חודשים ולמעשה, עד שבן נולד, הכל זרם על מיי מנוחות ומאז הלידה, יש מתח סמוי כזה, הבן פתח מולו תחרות כזו (דבר טיבעי גם לילד שנולד לו אח משני הוריו הביולוגים). אז אני נושמת עמוק דיי הרבה, מגלה עוד קצת סבלנות (שלא תמיד ידעתי שהיא קיימת בי), מקשיבה, מעודדת קשר בינהם (קשה מאוד בגלל המרחק) ותמיד תומכת (כמיטב יכולתי). בקיצור, מקווה שאקבל כאן כלים נוספים, קצת אויר ואוזן קשבת,כי גם לי יש מצוקות בתוך הקשר הזה, לא רק לילדים או לאבא שחי רחוק מילדיו.

ברוכה הבאה שרית

בטח תקבלי כאן כלים להתמודד והרבה חום שבי בנחת מיד יגישו לך קפה ויתיחסו אליך ולבעיתך

ברוכה הבאה שרית../images/Emo20.gif

הגעת לבית חם, כפי שבוודאי תיווכחי בהמשך. פה מותר לשפוך הכול, מצוקות, שמחות, צער ואושר, הכולללל. הזוגיות וחיי המשפחה שאת מתארת נשמעים די על מי מנוחות, וגם טוב שיש יחסים נאותים עם הגרושה. אבל לגבי מה שכתבת בנוגע לבנו של בעלך מנישואיו הקודמים והמתח שנגרם לאחר לידת הבן החדש, טבעי מאוד. האמת היא, שאלמלא זה היה כך, זה היה תמוה. מאוד מובן מאליו שהבן, בעיקר משום שהוא בגיל טרום-התבגרות וזקוק לאב תומך ולדמות-אב קרובה, פוחד פתאום על מקומו. לילדים קשה להבין שאבא אוהב את ילדיו ולא משנה כמה יש לו ומאיזה אמא. לדעתי בעלך צריך ללתמוך בו יותר ויותר ויותר, ממש להשקיע יותר ויותר בקשר איתו. האם אתם מדברים זה עם זה באמצעות מצלמת אינטרנט? או רק בשיחות טלפון? כל כמה זמן הם רואים אתכם, הילדים שבישראל? אם תוכלו להתשמש במצלמת אינטרנט, זה יהיה זול וזמין מאוד והילד ירגיש את אביו איתו יותר. המרחק גם הוא משפיע עליו, אין ספק. המחשבה שאבא שלו נמצא עם ילד אחר שלו בארץ אחרת, ילד שגדל במחיצתו כל היום והוא מפנק אותו, גורמת לו המון תסכול ואפשר להבין את זה. הדרך להקל עליו היא באמת באמצעות קשר יותר זמין והדוק. המון הצלחה, וספרי לנו עוד ועוד על תחושתייך. ברוכה הבאה

מצטרף לברכות שרית

צהרים טובים [אגב מה שעה אצלכם ?] אני מצטרף לתקוה כי אכן תזכי להרבה אהבה והבנה למצוקותיך. אשמח באם תספרי לנו כיצד בא לידי ביטוי המתח הסמוי בן הילד לבין התינוק ולמצוקותיך את בקשר הם מלוייםאת כל נישואייך או התגלו ררק באחרונה ושוב ברוכה הבאה יוסי

rolan

New member
../images/Emo20.gifהמקום הנכון../images/Emo20.gif

בזמן הנכון
ברוכה הבאה
יופי שבאת אלינו שרית
שאלות כמו שלך עולות כאן מדי פעם בצורה כזו או אחרת. כאן באמת המקום להתאוורר, לאוזן קשבת, לתמיכה ולסתם צחוקים מדי פעם... לשאלתך בעניין הרך הנולד ואחיו הבוגר (שחי בארץ...?)... זהו נושא שקיים בכל משפחה גם זו שאינה מורכבת, שאלת הקנאה בין אחים. היא קיימת מאז ומעולם וכנראה שרק סבלנות של המבוגרים בתוך המשפחה, יחד עם המון אהבה, הבנה ורוך אפשר לגשר על הקושי ולעזור למתקשים להשתלב ולחיות איש עם רעהו בשלום... זה לא קל, אך זה אפשרי - גם אני קינאתי באחותי והיום אנחנו חברות הכי טובות שיש...
קבלי חיזוקית
ורוצי הלאה...

*יערית

New member
HELLO AMERICA../images/Emo13.gif שרית../images/Emo140.gif

בורכה הבאה,בהחלט המקום הנכון והמורכב,שמחה לשמוע שמערכת היחסים המורכבת שלכם היא מעולה {למרות שאף פעם אין מושלם}
על הילד המשותף שלכם, אכן לגור רחוק מהילדים זה לא אידיאלי...אבל הוא בחר כך וזה מה יש כנראה!
אנחנו כאן עבורך

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ואני כן אני לא נותרו בי מילים להוסיף אחרי התגובות הנפלאות והמעודדות של חברי הפורום, מאחלת לכם רק אהבה אושר ושמחה במשפחה

../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה... לא כל כך הבנתי כיצד הילד יכול להתנהג כפי שמתנהגים במשפחה אם אתם גרים כל כך רחוק ממנו... ייתכן שלא הבנתי טוב?

היי שרית מצטרפת לברכות../images/Emo20.gif

ולאמירה שהגעת למקום הנכון. בדיוק עכשיו נולד אח חדש לביתי{לא ממני
) כך שעל הנושא הזה עוד בודאי נמצא עניין משותף.הקשר בין אחים הכוונה. ברוכה הבאה

עלמה 3

New member
היי שילה, מזל טוב ../images/Emo24.gif

איך הולך, אל ביתך הגיבה ??? ולך שרית , ברוכה הבאה לביתנו הקט והחמים

rolan

New member
יווווווווו איזה חמוד

עלמושקה, תרשי לי לאמץ את התמונה כברכת ברוכים הבאים לאלה שיכנסו כאן בעתיד?....

saritoosh22

New member
תודה לכולם על קבלת הפנים החמה

אני אענה לכולם במסר אחד. אז ככה, כשבן נולד, בחודש הראשון הם סרבו לדבר איתנו, הם היו בוכים כשהיינו מדברים בטלפון ואמרו (גם לי), שאיך הם יכולים לשמוח כשאבא שלהם נטש אותם כדי להקים משפחה חדשה. וזה לא נכון, אבא שלהם ואמא שלהם התגרשו ואחרי שנתיים הכרנו. ברור שאמא שלהם קצת בחשה בקלחת (אמרנו אין מושלם), יחסית היא דיי בסדר. זה לא שאני אוהבת אותה, אך אני מכבדת אותה כאמא שלהם. בקיצור, אחרי חודש של שיחות יומיומית כמעט עם אבא, הם השתכנעו, שהוא נשאר אבא שלהם למרות בן. אחרי חודש בן ואני באנו לביקור בארץ ונרשמה התאהבות בין הילדים. בקיץ הילדים בילו כאן את חופשת הקיץ והיה נפלא, עשינו חופשות משפחתיות וכולם ממש נהנו. נוצר קשר חזק בין הילדים לבן, שהשתגע אחרי אחותו הגדולה והיא אחריו. אנחנו בקשר כמעט יומיומי איתם, בעיקר אבא שלהם, שכל בוקר בחמש מתיישב מול המצלמה והמחשב, בכדי לקבל אותם כשחוזרים מבית הספר וטלפונים כמובן! בפסח הקרוב, אני שוב מגיעה לביקור עם בן וכולנו כבר מצפים לזה מאוד. בגדול, הבן מקבל את בן שלי יפה ולפעמים, אני שומעת בדברים שלו קצת קנאה או לדוגמא הוא מספר על חלומות שבהן בן מודחק לאיזו פינה והוא מקבל את תשומת הלב המלאה של אבא. אגב, גם כלפי אחותו הגדולה הוא נוהג בקנאה והוא רכושן כלפי אבא, אבוי לה אם היא יושבת על אבא או אומרת לו שהיא אוהבת אותו בנוכחות אחיה. אני לא מתרגשת מההתנהגות שלו ובטח לא נעלבת, הייתי רוצה ללמוד כלים לעזור לו להתמודד עם הקשיים שלו, עד כמה שאני יכולה. זה שהם ילדים מדהימים ומקסימים, כבר אמרתי? וואוו, יצא לי ארוך, מקווה שלא בלבלתי אתכם עוד יותר. תודה על ההזדמנות להוציא ה כ ל ! בהחלט נעים כאן וחם, הגעתי למקום הנכון!

למעלה