שלום לכולם

שלום לכולם

רציתי להתעניין ברייקי לצעירים, אבל לא הבנתי דבר אחד- האם רייקי לצעירים שונה ברמת הפסיכודיאגנוזה ההוליסטית שלו מאשר רייקי למבוגרים? וגם, האם רייקי שעושים לאנשים צעירים בגילם מתאפיין בהעברת אנרגיה פרודוקטילינרית או שמא רק באנרגיה אמוציונלית-דיאפרונטלית? האם ניתן להעזר ברייקי מגע או שמא חשוב לשמור על ריחוק אנרגטי מהמטופל? תודה רבה לכולם! חגית.

magda

New member
בוקר טוב חגית../images/Emo42.gif

את מדברת במילים גבוהות מאוד כשמה שמאפיין, את האנרגית הרייקי היא הפשטות. רייקי זאת אנרגיה שמעוברת במגע לרוב כשיש מיקרים שהמטופל מעדיף לקבל אותה בהקרנה...אבל רוב בני האדם סובלים מחוסר מגע חוסר אהבה והנה הרייקי זורמת ומחוברת לאהבה ללא תנאי. רייקי היא לא רק אנרגיית ריפוי אלה גם דרך רוחנית, שמביאה אותנו למודעות אחרת ...אז אין הבדל בין צעירים ומבוגרים. יש כאן פורום לילדים כדי שירגישו יותר נוח ותוכלו כולם יחד להתחיל מסע של מודעות , דרך הרייקי,וכשיהיו מספיק צעירים שמעונינם אז ניצא לדרך. האם באת במגע עם אנרגיות רייקי??? או אנרגיות אחרות??? אשמח לענות לך על כל השאלות שלך...... המון אהבה

היי, כמובן שבאתי במגע עם רייקי

אפילו עשיתי מספר קורסים, ולמדתי גם באופן עצמאי מספרות ישראלית-צרפתית- גרמנית וכתבי מקור מהמזרח. עם זאת, פעם ראשונה ששמעתי על רייקי לצעירים ולכן רציתי לדעת במה הוא נבדל מרייקי למבוגרים... רציתי לדעת האם גם ברייקי שעושים לאנשים צעירים (מטופלים בני 0-16 למשל) ניתן להיעזר באנרגיה קינטית-הידראולית או שמא רק במגע אל-חוטי, שהוא למעשה פרה- מגע באמת. כמו כן הייתי שמחה לדעת האם אני יכולה לשלב אצל צעירים רייקי עם גלאוקומה ולטפל במחלות בשתי שיטות גם יחד. תודה רבה לכם, חגית.

magda

New member
חגית הרייקי מעצים כל שיטה אחרת

אז אין שום בעיה בלטפל בשיטות אחרות יחד עם הרייקי. בקשר לילדים אין שום הבדל בין רייקי לילדים למבוגרים . להבדיל שלילדים ... לא בכל גיל, יכולים לקבל את כל הרמות של הרייקי. אבל בהחלט שאין שוני . כרגע אני יוצאת מהבית אבל אשמח לשוחח איתך בהמשך אם זה מעניין אותך. המון אהבה

למעלה