שלום לכולם

rinat90

New member
שלום לכולם

רק אתמול גיליתי את הפורום ונדלקתי. אני מתחתנת באוקטובר עם חתן יפיוף בשם זיו. אני מוכנה לתרום מידע וגם לקבל עצות. ומזל טוב לכל הכלות שבדרך.

שלום וברוכה הבאה

נשמח לקבל ממך פרטים על החתונה: מיקום, שמלה, מוזיקה, צלמים ועוד.. מזל טוב ממני מכולם כאן אתי

rinat90

New member
החתונה שלי

אז ככה, החתונה תערך ב"גני טל" בצומת כנות. צלם- קמיליה ותקליטן מרמת גן. נשארה רק השמלה והזמנות, ולכן אשמח לכל הצעה מכן בנושא: תמונות, המלצה על מקומות וכו´.

סיגל2

New member
לגבי שמלה

ראשית, מזל טוב. אני תופרת את השמלה ב- קו לבן. זו חנות שמלות של שתי מעצבות צעירות. אני נפגשתי עם אחת מהן והיא ממש נחמדה וסבלנית ולאחר שמצאתי את השמלה שרציתי היתה קשובה לרעיונות שרציתי להוסיף לשמלה ואכן השינויים שרציתי יוכנסו לשמלה. הכתובת של הסלון הוא דיזינגוף 178 תל אביב.

petel

New member
אני מאוד מאוד ממליצה על עמנואל

בדיזינגוף, אני סגרתי שם שמלה (וגם אתי@) מיכל המעצבת מקסימה, השמלות עדינות, היחס והשרות מעולים, כדאי לנסות אני לא זוכרת את המספר המדוייק בדיזינגוף אבל זה ליד המשטרה

הילית*

New member
יאיר ז´רמון

דיזינגוף 241 ת"א. לא האמנתי שיש כאלו מעצבים עד שפגשתי אותו- אדיב, סבלני, חייכן וכשרוני. אדם שאפשר לשאול אותו גם שאלות בנושא שיער, תסרוקת, שמלה לאמא וכו´. ביקור חובה!!!

הילית*

New member
קודם כל מזל טוב ובהצלחה!

אולי תשתפי אותנו קצת?- איפה, איזה נותני שירותים וכד´ ונשמח לראות אותך איתנו בפורום!

למעלה