שלום לכולם...!!!!!

שלום לכולם...!!!!!

שלום אנשים אני חדש פה!!! ורציתי להגיד לכולם שלום... נכנסתי כי בזמן האחרון אני מצייר מלא מ-ל-א במחברות ואני רוצה להתחיל להעביר לקירות וללמוד עוד טכניקות של ציור ולא הפשוטה שבה אני מצייר אז אם מישהו יכול לתת לי עצות איך לשפר טכניקה ואיך לצייר את אותו דבר על הקיר, כבר ניסיתי כמה פעמים לצייר על קירות ולא יצא משהו....

Double A

New member
אם היית פחות עצלן

היית מסתכל בהודעות ובדפים קודמים על אותה שאלה.. מה שאתה צריך זה הרבה להתאמן ולעבוד על זה.. להסתכל על סגנון של אנשים אחרים ולאט לאט תפתח את הסגנון שלך. בהצלחה

חחחחחחח תודה!!!

עוד שאלה... במחברות עם מה עדיף לצייר? עפרון? עט? אני אישית עד עכשיו ציירתי עם עט... שזה יותר מעביר לי את התחושה של הקיר אתם יודעים שאי אפשר למחוק קווים ואם אתה עושה טעות... אז תנצל אותה לטובתך אם יצא משהו יפה בגנבה...!! אם לא ביאוס תחת!!!

Steezo

New member
תעבוד עם הכל

זה הכי טוב... אבל עט בהחלט עוזר בשליטה... אבל שאתה עדיין לומד את האותיות והכל (וזה לוקח הרבה זמן) כדאי לעבוד עם עפרון ואז לעבור עם עט...

Steezo

New member
ואגב,

עם ספריי (עם מספיק שליטה) אתה יכול לתקן טעויות... המקרה היחיד שבאמת באמת ממש לא כדאי לטעות זה מארקרים... שאיתם ממש קשה לתקן... (אם זה סקאצ' רציני)

fuckin shit

New member
אני דווקא מציא לעבוד אם עיפרון....

אם אתה מתחיל אז תצייר תמחק ואז תעבור על זה אם עט ותוסיף את האפקט של הצבעים דעתי

Levy AKA WRECK

New member
אם אתה שואל אותי.....

הכי טוב שיש בשוק, אלה טושי PANTON שניתן להשיג בכל אחת מרשתות ארטא... (כמו שידידינו משה פירסם בעבר...) אלה טושים נוחים, עם 3 ראשים בכל טוש, שכמו בספריי, אם תתעכב יותר מדי על אותה נקודה, הא יתחיל טיפה לנזול... והכי טוב זה גם לצייר על דפים חלקים, ככה אין שום קו או משבצת שאתה מוגבל אליהם, ויכול להסתכל עליהם כאומדן... כמו בקיר אמיתי !

fuckin shit

New member
ישך מושג פחות או יותר מחירים?

או שאפשר פשוט לקחת

Levy AKA WRECK

New member
חבר שלי"לקח"2, המחיר הוא 17 לאחד..

בארטא בכפ"ס אין בכלל השגחה.......! אבל אני רציתי לתרום את חלקי בתשלום מס הערך המוסף (מע"מ..) וקניתי 5 טושים גאים ב85 שקלים חדשים !

fuckin shit

New member
מה פאקינג מיחד בהם! 17 שקל!

זה יותר מבלון כולה טוש! זה כבר ממש נמאס המחירים המכוחכים האלא! טוב נו אז "ניקח"

fuckin shit

New member
טוב זה לא ממש משנה ...

אני בטוח יגלה בקרוב אפשר להשתמש בזה גם על קיר? כאילו לצייר על קירות בחדר

dj brick city

New member
מה שכן אתה שאתה קונה טוש אחד

והוא נגמר אז לא צריך לקנות עוד אחד יש לטושים האלה מילויים שאפשר לקנות וגם אם הראשים נהרסים אז יש אפשרות להחליף אותם על האיכות של הטוש אין בכלל מה לדבר

למעלה