שלום לכולם..

דילן 1

New member
שלום לכולם..

לא בטוחה שאפשר לקבל תשובה חד משמעית ואני יודעת שזה יותר עניין של תחושה ובכל זאת אשמח לקבל דעות לגבי הסוגיה הבא: יוצאים להודו - נחיתה בבומביי ככה, והשאלה היא, עם איזו חברת תעופה לעשות את זה ..החברה הירדנית נפסלה אוטומטית על אף המחיר האטרקטיבי..החברות הארופאיות הופכות את הטיסה לארוכה במיוחד..הפרסומים האחרונים על אל על..קצת מפחידים אותנו ותורכיה..תורכיה.. בקיצור..קצת מבולבלים.. סליחה על האורך מקווה לתגובות ויום נעים לכולם.

אמנון כ

New member
טסתי עם אל על ועם סוויס להודו...

שניהם בסדר, כמובן שטיסה עם סוויס עוברת דרך ציריך מה שמאריך את הטיסה. עד כמה שידוע לי סוויס טסים לדלהי. אני לא יודע אם יש להם טיסות לבומביי. אל על לעומת זאת טסה ישיר לבומביי. באמת מפחיד לטוס אל על בימים אלו - אבל וואלה... תחשבו על הדיילים ותראו שזה כנראה לא נורא כל כך... בקיצור - אל תתבאסו מלטוס דרך אירופה (או אפילו תורכיה), זה מוזיל את הטיסות וההמתנה לא נוראה כל כך. אם זה בסוף חוסך כמה מאות שקלים, זה שווה, לא? זה עוד כמה שבועות טובים של מחייה בהודו...

הם לא טובים הם מעולים ....

השירות מעולה המטוסים ברמה סטנדרטית וגבוהה כמו כן נוחות הטיסה הבעיה היא במילה אחת,"המצב". זה הכל כמו כן אם אני לא טועה הטיסה עוברת מעל ערב הסעודית ובשטחי אוויר של מדינות לא כל כך ידידותיות לישראל בלשון המעטה במצב של היום לא כדאי לשקול אפילו לשנייה אחת טיסה עם חברה זו עצירה בעמן בימים אילו לשם החלפת המטוס גם מומלצת... תשלמי קצת יותר אבל תטוסי גם בטוחה קצת יותר..

נשםםם

New member
אם ככה, אז אין אף טיסה בטוחה להודו

כל הטיסות האירופאיות עוברות או מעל סוריה ירדן וערב הסעודית, או מעל אירן ופקיסטן.... רק אל על טסה בנתיב בטוח.

לא בדיוק נכון

תסכים איתי שההרגשה לטוס במטוס מלא מוסלמים/ירדנים/פלסטינים/ ואי אילו שכניהם הרבה יותר מפחידה ולא נעימה בכלל מאשר לטוס במטוס של הסקנדינבים או כל מדינה אחרת באירופה. זה כמו להגיד שישראלי שמסתובב בצרפת אינו בטוח כמו ישראלי שמסתובב באיראן. אני טסתי עם הירדנים ונהנתי מכל רגע אבל כיום המצב שונה ויש לקחת זאת בחשבון

נשםםם

New member
תראה, תשמע

קודם כל, חבר שלי נסע עם הירדנים לפני חודשיים והוא אומר היה ממש אחלה, והמטוס לא היה מלא בכל שונאינו. וכמובן שהשירות היה מצוין. דבר שני, נראה אותך טס טיסת לילה של סוויס מעל אירן ופקיסטן וגם מצליח לישון....

טסתי באל על לניו-דלהי (עד לפני

כמה שנים אל על היה נוחת גם בדלהי וגם בבומבי לסירוגין). טיסה ארוכה ומעייפת. לעומת זאת כמה שנים לפני כן טסתי לתאילנד עם טאי איירווס דרך אתונה והם טסו הלוך מעל לדרום רוסיה אבל החזרה היתה "דוך" ישר מעל הודו, המפרץ הפרסי, סעודיה וסוריה. לומר את האמת רק הקטע מעל סוריה היתה לא נוחה אבל מגובה כל כך רב ולאחר שעות של טיסה נעימה המרחק לנחיתה באתונה נראה עניין של מה בכך. סוד קטן לגלות, אני טס על דרכון זר.

נשםםם

New member
מבחינת זמנים

אני חושב שאם לא טסים עם הירדנים, זמן הטיסה דרך אירופה הוא בערך כמו לטוס באלעל, או אולי טיפה יותר. גם לי יצא לטוס מציריך עם סינגפור אירוויס (לסינגפור) מעל סוריה ירדן וערב הסעודית בשני הכיוונים, וזה הפריע לי הרבה פחות, מאשר לטוס מעל איראן לכל אורכה, ולראות במסכים הקטנים איך המטוס "לא זז". אולי כשיש לך דרכון זר, זה שונה, אבל לא קשה לזהות ישראלים בחו"ל לפי דעתי

למעלה