שלום לכולם.... רציתי לדעת איזה מסעדות ובתי קפה נחמדים יש בראשון לציון...מקום שיתאים לעשרה אנשים...
H HiLuLa New member 12/12/03 #1 שלום לכולם.... רציתי לדעת איזה מסעדות ובתי קפה נחמדים יש בראשון לציון...מקום שיתאים לעשרה אנשים...
C cold fire1 New member 12/12/03 #2 קלואה ברחוב ז'בוטינסקי. מקום פצצה אוכל מעולה, ומעוצב בטוב טעם.. ממולץ...
C cobainos New member 12/12/03 #3 אמור ברחוב רוטשילד כנ"ל לגב קלואה... האמת שלא הייתי אבל כל מי שאני מכיר שהיה ממליץ בחום.
A amickyaa New member 13/12/03 #4 אקספרסו בר-בפרוייקט זד"ל../images/Emo41.gif היום ישבנו שם .........וואלה ,פצצות צילמו אותנו לעיתון......
אקספרסו בר-בפרוייקט זד"ל../images/Emo41.gif היום ישבנו שם .........וואלה ,פצצות צילמו אותנו לעיתון......
C cold fire1 New member 13/12/03 #5 אבל באמור האוכל לא משו,(זה כבר דעה) וגם יש מצב שהסלקטור לעמיד אותך בחוץ :\
A amickyaa New member 13/12/03 #9 ../images/Emo46.gif מי לא הכניס אותך ../images/Emo123.gif../images/Emo35.gif תגיד לי מתי ומי לא הכניס אותך וכמובן מאיזו סיבה ואני אטפל בזה לא מקובל עלי הסלקציות כשאין סיבה מוצדקת ,כמו התפרעויות לדוגמא !!!! מיקי
../images/Emo46.gif מי לא הכניס אותך ../images/Emo123.gif../images/Emo35.gif תגיד לי מתי ומי לא הכניס אותך וכמובן מאיזו סיבה ואני אטפל בזה לא מקובל עלי הסלקציות כשאין סיבה מוצדקת ,כמו התפרעויות לדוגמא !!!! מיקי
C cold fire1 New member 14/12/03 #10 אותי הכניסו בלי בעיות, אבל כבר ראיתי שנתנו לאנשים להתיבש בחוץ, ובאופן ככלי, רוטשילד'ס ז"ל הייתה אחד המסעדות הטובות שהיו וחבל שזה בלשון עבר. אמור לא מגרדת את הקרסוליים שלה
אותי הכניסו בלי בעיות, אבל כבר ראיתי שנתנו לאנשים להתיבש בחוץ, ובאופן ככלי, רוטשילד'ס ז"ל הייתה אחד המסעדות הטובות שהיו וחבל שזה בלשון עבר. אמור לא מגרדת את הקרסוליים שלה
ע עינבר16בר New member 13/12/03 #8 ../images/Emo80.gifיש את קלואה יש את קלואה שזה ליד קניון רוטשילד וזה נחמד תלוי גם מה הגילאים!!